Giftige Bamford med mål og målgivende da Bielsa endelig vant i London

14 minutter ut i 2. omgang ble Raphinha matchvinner da Leeds vant 2–1 over Fulham borte i fredagens Premier League-kamp.

Med Raphinha mottok en nydelig pasning fra Patrick Bamford, og han i duell med to motspillere tok han med seg ballen før han sendte den over en utrustende Fulham-keeper Alphonse Areola og i mål.

Bamford var også sentral da Leeds tok ledelsen. 29 minutter var spilt da han sendte Leeds i føringen etter pasning fra Jack Harrison. Bamford hamret ballen i mål fra rundt sju meters hold etter slett forsvarsspill av Fulham. Scoringen var spissens nummer 14 på 29 kamper hittil i sesongen. Bamford har også vært nest sist på ballen seks ganger i årets Premier League-sesong.

Ademola Lookman slo corneren da Joachim Andersen utlignet til 1–1 i det 39. minutt. Midtstopperen vant en duell inne i femmeteren og sendte ballen i mål med høyrefoten i det som var en ganske fartsfylt og underholdende omgang på Craven Cottage.

Med seieren, som var trener Marcelo Bielsas første i London på hans 16. forsøk, er Leeds nå oppe på 11.-plass i serien. Det er sju poeng opp til en topp 6-plassering.