Sport

Vedvik frigitt av Jacksonville Jaguars seks dager etter at han skrev under

Kåre Vedvik er ferdig i sin åttende NFL-klubb. Bare fire dager før serieåpningen mot Houston Texans har Jacksonville Jaguars frigitt nordmannen.

Det bekrefter spilleren selv til NTB etter at klubben hadde meldt det på Twitter. Det skjer bare seks dager etter at klubben signerte ham til lagets treningstropp.

Årsaken til at Vedvik kuttes er at laget har signert defensive end/offensive lineback Aaron Patrick.

Vedvik ble signert og kuttet like etter fra Washington Football Team i januar i år. Det så lenge ut til å bli Canada og CFL (Canadian Football League) på Vedvik denne sesongen, før nordmannen så ut til å ha funnet seg en ny NFL-klubb like før seriestart.

Vedvik har tidligere vært innom Buffalo Bills, Baltimore Ravens, Minnesota Vikings, New York Jets, Cincinnati Bengals, Carolina Panthers og Washington Football Team.

Nordmannen har bare spilt én kamp i den amerikanske fotballigaen. Det var for New York Jets i 2019 mot Buffalo Bills. Da misset han både et ekstrapoengspark og et trepoengspark i kampen som Jets tapte 16-17. Dagen etter var han ferdig i sin tredje NFL-klubb på en drøy måned.

Mer fra Dagsavisen