Sport

Eirik Kjønø gir seg i Grorud – blir assistent i eliteserieklubb

Etter sju år i Grorud har Eirik Kjønø valgt å takke for seg, og heller bli assistenttrener i Stabæk.

Det melder Grorud på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.

– Grorud vil takke Eirik for en fantastisk innsats gjennom sine 7 år i klubben, de tre siste årene som trener for vårt a-lag, sier styreleder Richard Pedersen.

Grorud opplyser samtidig om at klubbene i forbindelse med Kjønøs overgang er det inngått en omfattende samarbeidsavtale mellom Grorud og Stabæk for å gi de mange lovende talentene i begge klubber et optimalt utviklingsløp.

Videre skriver klubben at «arbeidet med å finne ny trener for Groruds A-lag er godt i gang, og fram til erstatter er på plass vil vårt øvrige trenerteam under ledelse av Johan Gjønnes Nilsen lede laget.»

– Jeg føler at min jobb er fullført her i Grorud. Jeg har vært her i sju år, og har virkelig gjort alt jeg kan hver eneste dag. Jeg er glad for at jeg har fått bygget videre på dette prosjektet, og føler nå at tida er inne for å gi stafettpinnen videre. Jeg føler klubben er på et bra sted, med god struktur og en spennende spillerstall med flust av talenter, sier Kjønø til klubbens hjemmesider og fortsetter:

– Jeg drar nå videre til Stabæk. Det er en klubb vi har sett opp til med tanke på måten de driver på. Det skal bli fint for min del også å få en litt ny hverdag, og nye utfordringer med et nytt fagmiljø på dagtid. Jeg tror det er bra for min utvikling også å gjøre noe nytt, sier Kjønø som nå blir assistent i Stabæk.

I forrige måned var den tidligere Grorud-treneren gjest i vår podkast, Trikkeligaen:

Les også: Kjønø og Grorud hentet Cornic-erstatter (+)

Mer fra Dagsavisen