Sport

Eirik Kjønø og Grorud hentet Cornic-erstatter

På det som er det internasjonale overgangsvinduets siste dag, har Grorud kastet seg inn i det svært så lokale markedet og hentet en back hjem fra de dype skoger.

Ridouan Essaeh startet sin fotballkarriere i Bjørndal, og spilte i Skeid fram til 2017. Deretter gikk turen til Gjemselund, der han spilte for Kongsvinger i tre sesonger. Etter at han ikke fikk fornyet kontrakt der etter forrige sesong, er han nå klar for to år i Grorud.

– Det er deilig å være tilbake i Oslo! Jeg er veldig glad for at det det har blitt klart så tidlig, sier han til Groruds hjemmesider og fortsetter:

– Grorud har et utrolig ungt og sultent mannskap, alt fra trenere til spillere. Jeg er veldig glad for at det ble Grorud, kjenner flere av spillerne fra før. Jeg vet jeg kan utvikle meg som spiller, som er hovedgrunnen for at jeg signerte, legger han til.

23-åringen, som kan spille både høyre- og venstreback, blir dermed en slags erstatter for Leo Cornic som før jul ble solgt til Djurgården.

– Vi er fornøyd med det han har vist på trening, vi kjente han godt fra før, og skal sørge for at han får ut sitt fulle potensial i 2021, sier Grorud-trener Eirik Kjønø.

Les også: Robin Rasch er med KFUM videre: – En kanonsignering for oss

Mer fra Dagsavisen