Live: Fortsetter Sandnes Ulf den gode formen?

Sandnes Ulf er ubeseiret før kampen mot Ullensaker/Kisa. Det er avspark på Øster Hus Arena klokken 18.00. Vi følger kampen direkte.

Bilde 1 av 5

Andre omgang:

90. min.: Kampen er over, Sandnes Ulf vinner 2-1 og er fortsatt ubeseiret i OBOS-ligaen 2020.

90. min.: Artan Memedov kommer inn for Tadesse. 15-åringen får dermed sine første minutter i OBOS-ligaen.

90. min.: Bogdanovic får ballen unna! Det skal ikke stå på det taktiske fra Landro.

90. min.: Hjørnespark til Ull/Kisa.

90. min.: Sinnssyk formasjon fra Sandnes Ulf! Fem midtstoppere danner den bakre femmeren.

90. min.: Grødem byttes av, inn kommer Boganovic.

90. min.: Bogdanovic gjør seg klar til å gå inn. Snakk om å parkere bussen!

90. min.: Det er lagt til fem minutter.

89. min.: Der kommer byttet. Jablinski inn for Kapidzic.

88. min.: Kevin Jablinski blir umiddelbart dirigert til benken for å gjøre seg klar. Han skal på, Landro parkerer bussen!

87. min.: MÅÅÅL 2-1 André Sødlund skrur en corner inn i mål! For en scoring. Helt utrolig at det går an! Elleville jubelscener på Øster Hus Arena.

85. min.: Sandnes Ulf er det førende laget, men Grødem blir avblåst på offensiv 16-meter. I håndball hadde den blitt kalt brøyt.

82. min.: Bytte hos bortelaget. Kristiansen går av, inn kommer Vegard Kongsro.

81. min.: Det tar litt tid, men Berger finner omsider Grødem. Det blir ikke noe ut av det.

78. min.: Hjørnesparket blir tatt for Sandnes Ulf. Ballen går forbi bakerste stolpe, hvor Grødem header den ut.

77. min.: Eriksen blir spilt gjennom og vinner en corner.

76. min.: Sødlund har tatt store steg i andre omgang. Transporterer ballen fra egen halvdel til angrep for Sandnes Ulf. Svært uheldig involvering fra Hummelvoll-Nunez gjør at Ulf mister kontrollen.

72. min.: Nå leker Grødem! Sender Kapidzic alene med keeper, men han bommer. Hvordan kan Kapidzic bomme der? Nattesøvnen blir nok dårlig for Kapidzic, som har hatt noen helt klare muligheter denne kampen.

71. min.: Det virker å være mye energi i Sandnes Ulf nå.

70. min.: Bytte for Sandnes Ulf. Sander Ringberg går av banen, inn kommer Johannes Hummelvoll-Nunez,

69. min.: MÅÅÅL 1-1 Magnus Retsius Grødem leverer nok en frisparkperle og utligner for Sandnes Ulf!

68. min.: Frispark til Sandnes Ulf fra rett over 20 meter. Grødem tar det, igjen.

66. min.: Ulf får ikke noe ut av hjørnesparket.

65. min.: Magnus Retsius Grødem header ballen i stolpen! Enorm mulighet for Sandnes Ulf. Ringberg står for innlegget. Blir hjørnespark. Det er tydelig at Sandnes Ulf jakter utligning.

63. min.: Innlegg fra Sødlund som Kapidzic header utenfor. Stor sjanse!

60. min.: Bom! Kapidzic skyter hardt i venstre hjørne. En god straffe, men keeper redder!

60. min.:  Straffe til Sandnes Ulf! Retsius skyter i hånden på en Ull/Kisa-spiller på frisparket fra 20 meter.

59. min.: Stor Sandnes-mulighet. Retsius spiller ut til Ringberg på høyrekanten. Han legger inn og treffer hodet til Retsius. Avslutningen blir for svak, men etter klabb og babb får Ringberg avsluttet. Skuddet er hardt og går i stolpen!

57. min.: Eriksen er flink til å variere presset i dag.

54. min.: Nå får Sandnes Ulf roet ned. Frispark på egen halvdel, og laget får tid til å organisere seg.

52. min.: Sødlund blir rundspilt på egen 16-meter. Ull/Kisa får skape mye nå!

49. min.: Stor sjanse for Sandnes Ulf! Sødlund legger inn fra 25 meter, og Kapidzic header den like over målet. Dagens største mulighet for hjemmelaget.

48. min.: Ull/Kisa kommer til omgangens første sjanse. I feltet blir Ringstad liggende. Får hjelp av medisinsk.

47. min.: Landu Landu tar plass sentralt på midtbanen. Horenus Tadesse flyttes ut til venstre vingback.

46. min.: Da er andre omgang sparket i gang.

46. min.: Bytte hos Sandnes Ulf. Ari Mohr Jónsson kommer ikke tilbake etter hvilen. Inn kommer Christian Landu Landu.

Første omgang:

45. min.: Pause på Øster Hus Arena, Sandnes Ulf ligger under 0-1 mot Ull/Kisa,

45. min.: Ringberg har vært involvert i alt denne omgangen! Får frispark i egen 16-meter. Det hadde ikke kommet som en overraskelse om det ble straffespark mot i situasjonen.

45. min.: Sødlund og Ringberg prøver på noen kombinasjoner på høyresiden av Ull/Kisas 16-meter.

45. min.: Det legges til to minutter.

44. min.: Det blir en innleggsvariant, som ikke fører til så mye mer enn at Vestly Heigre tar ballen. Avstanden til motstanderne i 16-meteren blir for stor.

42. min.: Sandnes Ulfs Horenus Tadesse får gult kort. Frispark til Ull/Kisa, 30 meter fra Pål Vestly Heigre i Ulf-målet.

40. min.: Ringberg gjør det umiddelbart godt igjen! Bryter av Ull/Kisa på egen banehalvdel og stikker. Sender ballen videre til Eriksen, som er på høyresiden. Det blir et innlegg, men Ulf får ikke noe ut av det.

39. min.: Nydelig ball over banen til Ringberg, som løper ned høyresiden. Stopper opp for å prøve på noen tekniske varianter, som ikke fungerer. Blir skjermet ut.

36. min.: Ull/Kisa får til en overgang, men det blir offside.

34. min.: Grødem er rolig nede på venstre dødlinje. Får corner.

32. min.: Eriksen tas i 16-meteren, og Ulf vil ha straffe. Det blir hjørnespark.

30. min.: De lyseblå har begynt å ta initiativet i kampen.

28. min.: Sandnes Ulf prøver å spille opp på høyresiden. Ringberg vinner et innkast nært cornerflagget.

26. min.: Nok en gang blir Grødem tatt på 30 meter, frispark. Sødlund prøver på innlegg, men ballen går ut.

25. min.: Kristiansen er på vei gjennom for gjestene, men blir stoppet av duoen Ringberg og Berger.

24. min.: Ringberg prøver på et innlegg, men den går ut. Nå skal Ull/Kisa-målvakt Stefan Hagerup ta utspark.

22. min.: Det er fortsatt Ull/Kisa som kjører kampen.

18. min.: Ull/Kisa kombinerer på høyresiden. Får nesten kommet til god skuddposisjon. Herman Haugen stopper kontringen til Sandnes Ulf og får det gule kortet.

16. min.: Mål 0-1 Espen Bjørnsen Garnås header Ull/Kisa i ledelsen.

16. min.: Sandnes Ulf blir presset!

15. min.: Innoverskrudd corner. Blir nytt hjørnespark.

15. min.: Innlegg fra gjestene. Henrik Kristiansen er nær å heade den i mål, hadde ikke Ringberg stått godt plassert ville det blitt mål. Blir hjørnespark.

13. min.: Bortelaget får til en overgang, men kommer ikke til avslutning. Går til utspark.

12. min.: Sødlund tar frisparket, prøver på et innlegg til kaptein Hammer Berger. Han er nær å styre ballen i mål.

11. min.: Retsius Grødem smelles ned på 30 meter og får frispark. Det ser ikke ut til at han klarer ta det selv.

11. min.: Ull/Kisas Ringstad smeller ballen over mål!

9. min.: Landro er blitt svært aktiv tidlig i kampen. Står på siden og gir tydelige instruksjoner. Virker ikke å være fornøyd med pasningskvaliteten.

7. min.: Sverre Martin Torp kommer til dagens første skudd. Går ut til høyre for Pål Vestly Heigre i Ulf-målet.

4. min.: Ull/Kisa får trille ballen, men Sandnes Ulf står kompakt.

2. min.: Sandnes Ulf prøver å spille seg fram, men Ull/Kisa vinner ballen. Ulf presser bortelaget høyt når de får ballen.

1. min.: Kampen er i gang på Øster Hus Arena.

Før kampen:

Det har vært en eventyrlig åpning på sesongen for Sandnes Ulf. Under trener Steffen Landros ledelse har de lyseblå ennå ikke tapt en eneste seriekamp. Resultatet er åtte poeng på fire kamper.

LES KOMMENTAR: En helt ny mental tøffhet i Sandnes Ulf

Motstanderne til Sandnes Ulf har vært sterke. Jerv på bortebane har vært fryktet i OBOS-ligaen i flere sesonger, der gikk Sandnes Ulf ut med poeng. Det samme skjedde mot Lillestrøm på Øster Hus Arena.

Forrige kamp var borte mot Sogndal. På Fosshaugane Campus ble det en noe overraskende seier til de lyseblå, som har inntatt tredjeplassen i en uhyre jevn serie.

På besøk kommer Ullensaker/Kisa, som også har hatt en god start på sesongen. De står med kun ett tap denne sesongen, og det kom på Fosshaugane. Da vant Sogndal 6-1.

Vikings høyreback, Herman Haugen fra Sandnes, er utlånt til Ullensaker/Kisa. En annen mørkeblå forsvarsspiller er Tord Salte, som er i Sandnes for 2020-sesongen. Dermed er to av Vikings utlånte spillere i startoppstillingene.

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Vestly Heigre-Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen, Tord Salte-Sander Rinberg, Magnus Retsius Grødem, Horenus Tadesse, André Sødlund, Ari Mohr Jónsson-Sanel Kapidzic, Kent Håvard Eriksen.