Sandnes Ulf

Sandnes Ulf er fremdeles ubeseiret

Steffen Landro og Sandnes Ulf er det første laget som har tatt poeng mot Lillestrøm. Men etter å ha hatt en avslutning på mål, er det ingen overdrivelse å kalle det et ran.

Følg RA Sporten på

For de 200 heldige tilskuerne som fikk komme på kamp, ble det 90 minutter med neglebiting. De fikk se et Sandnes-lag som la seg veldig lavt under hele kampen. Det var helt tydelig at lagets trener, Steffen Landro, hadde stor respekt for laget som for første gang i klubbens historie, rykket ned fra Eliteserien forrige sesong.

Utenom scoringen hadde laget kun en sjanse. Det var et frisparkinnlegg som Kent Håvard Eriksen akkurat ikke fikk en tå på.

Les også: Slik var kampen mellom Sandnes Ulf og LSK

Tok en ufortjent ledelse

Men etter 62 minutter løsnet det for hjemmelaget. Helt ut av ingenting, og helt mot spillets gang, fikk Magnus Retsius Grødem spilt fri Eriksen. Inne i Lillestrøms sekstenmeter gjorde spissen ingen feil. Det var Eriksens tredje scoring for sesongen, og Retsius Grødems tredje målpoeng.

Ti minutter senere fikk Sandnes Ulf som fortjent. Etter mye klabb og babb i feltet satte Lillestrøms, Simen Kind Mikalsen, ballen i mål for LSK. Og 1-1 ble også sluttresultatet.

– Jeg syns vi gjor en sterk defensiv kamp. Vi forsvarte oss veldig bra. Da vi hadde ball selv var vi for upresise. Det hadde vært fullt mulig å skapt mer, men det viktigste var å få noe ut av kampen, sier Steffen Landro til RA etter kampen.

Fremdeles ubeseiret

Etter tre kamper står Sandnes Ulf med fem poeng. Det er noe de kan være helt fornøyde med, ettersom de har hatt møtt tre gode lag i åpningen.

– Det føles veldig bra å være ubeseiret. Vi har hatt en tøff åpning, og vi kan nøye oss med en sterk start, sier Landro.

– Kan dere gå hele sesongen ubeseiret på hjemmebane?

– Vi kommer til å jobbe knallhardt for å gjøre Øster Hus Arena til et fort. Det er for tidlig å si om vi kan gå hele sesongen uten tap på hjemmebane, men det er klart at vi skal prøve å holde det ubeseiret så lenge som mulig, sier Landro.

Kampfakta med spillerbørs

Fotball, OBOS-ligaen.

Sandnes Ulf - Lillestrøm 1-1

Øster Hus Arena, 200 tilskuere.

Sandnes Ulf (5-3-2): Pål Heigre 7 - Ari Mohr Jonsson 4, Espen Hammer Berger 5, Christian Landu-Landu 4, Tord Salte 4, Sander Finjord Ringberg 4 - Magnus Retsius Grødem 4, Horenus Zewdu Tadesse 5, André Södlund 3 - Sanel Kipidzic 3, Kent Håvard Eriksen 4.

LES KOMMENTAR: Opprykksfesten utsettes trolig for Sandnes Ulf

Mer fra Dagsavisen