Stavanger Oilers

Slik spilles CHL for Oilers

Oilers åpner september med bortetur i Europa.

Stavanger — Stavanger Oilers skal spille Champions Hockey League igjen etter de vant byttå i april. Ved trekningen i finske Tampere havnet østerrikske Red Bull Salzburg, sveitsiske Fribourg-Gottéron og finske Ilves i gruppe med Oilers.

Fredag kom terminlisten for gruppespillet, og den viser at Oilers åpner med bortetur i Europa. 1. september droppes pucken til kamp mot Red Bull Salzburg i Eisarena Salzburg, før Oilers-spiller Greg Mauldin er tilbake på gamle trakter og møter tidligere lagkamerater fra Fribourg-Gottéron i den sveitsiske elvebyen Fribourg.

Greg Mauldin har tidligere uttalt til RA at han sjekket mobilen etter trekningen, og da flommet det over av varsler fra hans venner i Sveits.

– Kan dere slå Fribourg-Gottéron?

– Hvorfor ikke? De er et godt lag, det er vi også. Det er litt annerledes, men vi må bare spille kampene. Ut fra min erfaring er det mest avgjørende hvor mye man ønsker, sa Mauldin – og la til:

– For oss er det å skaffe en god pekepinn for norsk ishockey. Vi kommer til seriestart i Fjordkraft-ligaen med noen kamper mot gode motstandere i bagasjen. Det vil bli en fordel.

Slagene går tett opp mot seriestart i Fjordkraft-ligaen. 9. september kommer Red Bull Salzburg til DNB Arena, og 11. september er det Mauldins gamle lagkamerater som kommer.

4. oktober er Oilers tilbake i Tampere for å møte Ilves. 12. oktober er det laget fra Finlands nest største by som kommer til Ishockeyveien.

Terminlisten for Fjordkraft-ligaen er ikke klar ennå, men etter det RA kjenner til kan det skje i midten av juni.

---

Oilers i CHL

1/9 – Red Bull Salzburg – Stavanger Oilers

3/9 – Fribourg-Gottéron – Stavanger Oilers

9/9 – Stavanger Oilers – Red Bull Salzburg

11/9 – Stavanger Oilers – Fribourg-Gottéron

4/10 – Ilves – Stavanger Oilers

12/10 – Stavanger Oilers – Ilves

---






Mer fra Dagsavisen