Viking

Svensk storavis: Malmö byr på Berisha

I følge den svenske storavisen Aftonbladet skal Malmö FF være i gang med et fremstøt for å kjøpe Veton Berisha (28) fra Viking.

Målkongen i den norske Eliteserien avslørte først overfor RA i fjor høst at han kunne tenke seg et nytt eventyr i utlandet. Etter det har spekulasjonene stadig tatt fart. Først var det snakk om italiensk serie A i vinter. Det ble med snakket om Genoa.

Etter hvert fikk likevel Viking et bud på kapteinen og stjernespissen. Det kom fra Hammarby og dette ble også bekreftet av Viking. Budet var ikke i nærheten av de 30–35 millionene det antas at de mørkeblå krever. Dermed ble det raskt avslått.

Nå virker en ny svensk klubb meldt seg på. Den svenske storavisen Aftonbladet skriver onsdag kveld at Malmö FF har lagt inn et første bud. Dette skal ha blitt avslått av Viking. Ifølge avisen skal det være stor avstand.

Malmö jobber med å forsterke stallen foran kvalifisering til spill i Mesterligaen og i jakten på gull i Allsvenskan. Klubben trenes nå av Milos Milojevic – som var trener i Hammarby da klubben prøvde seg på Berisha i vinter.

Nettavisen meldte senere onsdag at de også sitter på opplysninger om et nylig avslått bud fra svenskene.

Det internasjonale overgangsvinduet for sommeren åpner offisielt 1. juli, mens det svenske åpner 15. juli. Det norske vinduet åpner først 1. august. Det er likevel fritt fram for å gjøre avtaler før den tid, men spillere kan ikke overføres til ny klubb før det.






Mer fra Dagsavisen