Sandnes Ulf

Drømmedebut til liten nytte for Ulf

Viking-utlånte Edvin Austbø (18) fikk en pangstart på låneoppholdet i Sandnes Ulf, men dessverre tapte de lyseblå 2-1 for KFUM. Avgjørelsen falt i kampens aller siste sekund.

Sandnes — Det så veldig bra ut for Bjarne Berntsens menn innledningsvis. Allerede etter fem minutter spilte Tommy Høiland fri Edvin Austbø. Den Viking-utlånte vingen plasserte ballen kaldt og rolig nede i lengste hjørnet til 1–0.

Sandnes Ulf kunne fort gått opp til 2–0 ikke lenge etterpå og hadde gode tilbud på overganger.

Etter hvert fikk likevel KFUM tettet igjen og laget fikk straffe etter 39 minutter da Kristoffer Hay felte raske Obilor Okeke inne i feltet.

Tidligere Ulf-spiller Johannes Hummelvoll Nunez gjorde ingen feil fra straffemerket og utlignet til 1–1.

Etter 63 minutter var innleide Filip Delaveris farlig frampå for Ulf og hjemmelaget så på dette tidspunktet ut som om de var kapable til å overraske mot opprykksjagende KFUM.

Likevel var det bortelaget som fikk omgangens største sjanse da Johannes Hummelvoll Nunez skjøt centimeter utenfor etter 66 minutter.

Det hele så ut for å ebbe ut i 1-1, men KFUM fikk en siste sjanse på corner dypt inne i overtiden. Den tok de til gagns vare på.

Shola Akinyemi fikk gå opp helt umarkert på første stolpe og stanget inn 2–1 med det som var kampens siste berøring på ballen.

Med dette tapet har Sandnes Ulf litt jobb å gjøre om de skal inn i diskusjonen om kvalifiseringsplass igjen. Det er samtidig god avstand til lagene som går ned. KFUM henger for alvor med i kampen om direkte opprykk.