Sandnes Ulf

Landro etter tapet: – Utrolig surt

Fredrikstad ble for sterke for Sandnes Ulf, da de lyseblå tapte 2-1 i plankebyen.

Stavanger — Sandnes Ulf gikk på sitt andre strake tap for sesongen, i OBOS-ligaens andre serierunde. Fredrikstad tok ledelsen etter tolv minutter da Nicolay Solberg sendte hjemmelaget i ledelsen. Det tok én time ut i kampen før Sandnes Ulfs scoring kom. En lekker pasning fra nykommer Michael Baidoo førte til at Erlend Hustad satte sin andre scoring for sesongen. To minutter før slutt fikk FFKs Mads Nielsen stå ledig på en retur fra et stolpeskudd, og sikret dermed at alle tre poengene ble igjen på Fredrikstad stadion.

– Jeg synes vi kjører fullstendig over dem. Vi er tydeligvis i en sånn stim. Det var utrolig surt, sier Sandnes Ulf-trener Steffen Landro til Discovery etter kampslutt.

FFK - Sandnes Ulf
Fredrikstad Stadion

Han synes mulighetene for scoringer var der, men de lyseblå klarte nok en gang ikke å utnytte dem. Det samme problemet hadde Sandnes Ulf i serieåpningen mot Start, hvor de sto for det meste av sjanser gjennom kampen.

– Vi har store sjanser vi må score på, og i OBOS-ligaen blir du straffet knallhardt, sier Landro videre.

Til andre omgang gjorde han et trippeltbytte for Ulf. Ut gikk Jostein Ekeland, Johannes Hummelvoll-Nunez og Ári Mohr Jónsson. Inn kom nykommerne Michael Baidoo og Horenus Tadesse, sammen med Helleland-gutten Chris Sleveland. Bidragene fra trioen viste seg umiddelbart, og Baidoo var sentral da Ulf utlignet 15 minutter ut i omgangen.

– Jeg synes vi er gode i siste der, og kjører fullstendig over dem. De kommer seg aldri ut, og scorer nesten første gang de er i angrep, sier Landro til TV-kanalen.

Fredrikstad kommer fra spill i PostNord-ligaen, og har vunnet begge sine kamper i OBOS-ligaen denne sesongen. Motstanderne har vært antatte topplag, Åsane og Sandnes Ulf.

Neste kamp for Sandnes Ulf er onsdag. Da kommer Ullensaker/Kisa til Øster Hus Arena.