Sport

Det ble en dempet feiring for den utlånte Oilers-spilleren

Den ut­lån­te Oilers-spil­le­ren Ro­bin Hag­lund Mathisen sco­ret det av­gjø­ren­de 0-2-må­let mot klub­ben han til­hø­rer.

Følg RA Sporten på Facebook!

Før se­rie­start ble Ro­bin Hag­lund Mathisen sendt på ut­lån til Mang­le­rud Star. Oslo-gut­ten sy­nes det ble vel­dig spe­si­elt å sco­re mot lag­ka­me­ra­te­ne  i DNB Arena.

– Jeg viss­te ikke hva jeg skul­le gjø­re. Nor­malt sett pleier jeg all­tid å bli glad og jub­le, og har all­tid plan­lagt noen fei­rin­ger. Jeg gadd ikke gjø­re stort po­eng ut av det, sier Hag­lund Mathisen til RA.

LES OGSÅ: Oilers-kapteinen med hard kritikk

På syv kam­per i den grøn­ne MS-drak­ten har 21-år­in­gen pro­du­sert fem mål­po­eng, og har mye is­tid. Det sen­der ham ett po­eng bak for­ri­ge se­songs po­eng­fangst i Oilers, på 44 kam­per.

Vin­gen får også spil­le­tid i si­tua­sjo­ner han ikke har spilt i Oilers, for eks­em­pel over­tall.

– Jeg har fått en bra start på se­son­gen, og en rol­le jeg ikke had­de i Oilers. Det er tøff kon­kur­ran­se i Oilers, og man kon­kur­re­rer blant an­net med gode im­port­spil­le­re. Det er kult å kjen­ne at jeg er god nok på det­te ni­vå­et, sier 21-år­in­gen, før han fort­set­ter:

– De før­s­te kam­pe­ne var det en om­stil­ling for meg. Nå er det mye is­tid, og mer re­sti­tu­sjon. I Oilers var det mind­re spil­le­tid og mer styr­ke­tre­ning.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Kampfakta: 

Fjordkraft-ligaen, ishockey.

Oilers-Manglerud Star 1-3 (0-0, 0-1, 1-2)

DNB Arena, 200 tilskuere.

Skudd: 40-20

Mål: 1. periode: Ingen mål. 2. periode: 0-1 (26.58) Kjetil Martinsen (straffe). 3. periode: 0-2 (43.49) Robin Haglund Mathisen (Sander Boroczky), 1-2 (51.50) Kristian Østby, 1-3 (56.25) Pontus Finstad (Joachim Hermansen, Haglund Mathisen).

Utvisninger: Oilers 6 x 2 min., MS 6 x 2 min.

LES OGSÅ: Dette sa spillerne før kampen

LES OGSÅ: Slik går det med Rokseth

Mer fra Dagsavisen