Live: Oilers tar imot Manglerud Star

Oilers møter Manglerud Star i DNB Arena. Vi følger kampen direkte. Kampstart er klokken 16.00.

Bilde 1 av 6

Oilers-Manglerud Star 1-3

Tredje periode:

60. min.: Det er slutt, Oilers taper 1-3. Oilers vinner skuddstatistikken 39-20.

60. min.: Rumble mister pucken ut av egen sone. Kampen er i realiteten oer.

60. min.: Meyer skyter etter droppen, men den går utenfor.

60. min.: MS slår til icing.

59. min.: Skudd fra Bryhnisveen, styring fra Brassart. Nå minner det mer om noe.

59. min.: Pucken blir skutt på mål, men Oilers er ikke aggressive nok. Blokkering og dropp.

58. min.: Starter uten Holm etter timeouten.

58. min.: Oilers tar timeout. Det behøves.

57. min.: Mål 1-3 Finstad scorer for MS. Oilers roter det til for seg. Meyer gir den bort, Rumble med en enormt svak involvering.

56. min.: Rumble er nær å rote bort pucken, men får den omsider til Jeppe Meyer. 20-åringen skyter, og Haugen blokkerer.

55. min.: Brassart vinner droppen, Balcers skyter og Thoresen blokkerer.

55. min.: MS slår pucken til icing. Dropp i offensiv sone for Oilers med 5.13 igjen på kampuret.

52. min.: Mååål 1-2 Kristian Østby reduserer for Oilers! Vikingstad gjør en god jobb med å få pucken fram mot mål. Talge og Bryhnisveen plukker pucken etter centerens raid, og gir videre til den 201 centimeter lange backen. Han scorer sitt første Oilers-mål.

52. min.: Kissel er tilbake på isen, og Oilers er fullt lag.

51. min.: Balcers får pucken ut, og Oilers kan bytte mannskap.

50. min.: Balcers er på i undertall. Entrer offensiv sone og skyter. Oilers trenger en scoring snart om det skal være sjanse for poeng.

50. min.: Dan Kissel får to minutter for hekting i midtsonen.

48. min.: MS er fullt lag. Fint spill i overtallet til Oilers, men lite skudd på mål.

46. min.: Stor sjanse for Oilers i overtall, med Balcers-rekken!

46. min.: Frøshaug får sin andre utvisning for kvelden. To minutter for interference mot Markus Vikingstad.

44. min.: Mål 0-2 Den utlånte Oilers-spilleren Robin Haglund Mathisen dobler ledelsen for MS.

43. min.: Det blir mye nesten for Oilers i offensiv sone. Kommer seg fint inn, men klarer ikke få pucker på mål fra farlige vinkler.

42. min.: Sveum skyter, men den går over vantet via Haglund Mathisen.

41. min.: Brassart mister pucken på vei inn i offensiv sone, men Bryhnisveen kommer og rydder opp.

41. min.: Tredje periode er i gang.

Andre periode:

40. min.: Pause i DNB Arena. Oilers ligger under 0-1, men leder skuddstatistikken 24-11.

40. min.: Søberg drar seg gjennom, og prøver seg på backhand mot Haugen. Blir ikke mål, men Oilers beholder pucken.

39. min.: Gjestene får ikke byttet, og slår pucken til icing.

39. min.: MS er fullt lag igjen.

38. min.: Kissel skyter fra høyresien. Skuddet hørtes godt, men gikk ikke forbi Haugen.

37. min.: Balcers spiller seg inn i offensiv sone på lekkert vis. Costello får pucken, drar seg rundt slottet og skyter.

37. min.: Frøshaug får to minutter for interference, og Chris Rumble ønsker egentlig å følge ham helt til fryseboksen. Overtall for Oilers.

35. min.: Nå er begge lag fulltallige.

35. min.: MS er fullt lag, og har overtall i noen sekunder.

34. min.: Kissel tar fart og skøyter pucken opp mot MS-målet. Får pucken inn på mål, og Martin er på returen. Haugen blokkerer.

33. min.: Oilers mister pucken i offensiv sone, og Morley drar på seg en tominutter for interference på vei tilbake.

33. min.: Før overtallet er skuddstatistikken 19-10 i DNB Arena.

33. min.: To minutter i fryseboksen for MS-spilleren Simonsen for slashing.

32. min.: Oilers har marginene på sin side i oppspillet, med Balcers, Martin og Costello involvert. Får pucken med seg og etablerer seg i angrep.

31. min.: Klavestad er på isen og Oilers er fullt lag igjen.

31. min.: Vikingstad er tilbake, og MS spiller fem mot fire i noen sekunder.

31. min.: Joey Martin får pucken ut av sonen!

30. min.: MS skyter, Holm redder. Dropp i egen sone for Oilers, med 49 sekunder igjen av spillet tre mot fem.

29. min.: Travelt for dommerne! Thoresen skyter i stolpen, og Klavestad får to minutter for slashing. Fem mot tre i 1.22 nå.

29. min.: MS er fullt lag, og Oilers får to minutter for å ha for mange spillere på isen. Vikingstad går og setter seg.

27. min.: Mål 0-1 Kjetil Martinsen setter straffen forbi Henrik Holm. Den tidligere Oilers-spilleren sender MS i ledelsen.

27. min.: Straffe til MS! Bryhnisveen slenger seg for å slå pucken bort, men feller Martinsen i samme slengen.

27. min.: Jeppe Meyer trekker ned på venstresiden og skyter pucken i stolpen!

26. min.: Simonsen får to minutter for hekting på Magnus Hoff. Oilers får sjansen i overtall, igjen.

26. min.: Talge blokkerer to skudd, og sender Hoff på kontring! Herlig innsats fra «Krabben». Hoff skyter, men den går i stolpen.

25. min.: MS er fulltallige, og Morley får avsluttet fra god vinkel. Får et for dårlig treff på pucken, og setter den utenfor.

24. min.: Oilers får puckene på mål, men har ikke klart å styre inn en ledelse.

24. min.: MS får pucken ut, og Oilers må spille seg opp.

24. min.: Søberg er på i den andre overtallsrekken, med Martin, Morley, Kissel og Rumble.

23. min.: Balcers står ved siden av målet til Lars Haugen og serverer Brassart, gjennom noen MS-spillere. Han skyter, men Haugen får blokkert pucken.

23. min.: Oilers starter overtallet med Bryhnisveen, Meyer, Balcers, Brassart og Costello. Fra forrige kamp er den eneste endringen i den rekken at Søberg er ute og Bryhnisveen har tatt hans plass.

23. min.: Dommerne ser skuddet til Finstad på video, men den var ikke i mål.

23. min.: Finstad får to minutter for krysstakling, og Oilers skal spille overtall.

22. min.: MS kontrer, og Boroczky skyter pucken i tverrliggeren på backhand!

21. min.: Martin vinner droppen, Rumble prøver å sende gjennom Balcers. Det går nesten.

21. min.: Kampen er i gang igjen.

Første periode:

20. min.: Det er pause i DNB Arena, på stillingen 0-0. Oilers vinner skuddstatistikken 10-5 og har vært mer seg selv enn tidligere denne sesongen.

20. min.: Oilers må hjem og hente pucken etter droppen. Kissel spiller fri Morley, som legger den litt for langt foran.

20. min.: Dropp i offensiv sone for Oilers, rett under minuttet igjen av perioden.

18. min.: Chris Rumble er våken og dekker skudd!

16. min.: Oilers er mer gjenkjennelige med spillet så langt denne perioden. Mye tryggere hjemover enn mot Sparta.

16. min.: Robin Haglund Mathisen skøyter i Henrik Holm, som gir klar beskjed til dommeren.

13. min.: David Morley har vært en skygge av seg selv denne sesongen, men glimter til! Får pucken fra Bassart på blålinjen, tar en pen tunnel på MS-backen, og spiller deretter videre mot Kissel. Det ligger et mål i luften her.

12. min.: MS dumper pucken, som spretter ut til høyre for Holm. Klavestad er påskrudd og hindrer en farlig sjanse til gjestene.

11. min.: Nok et godt skift fra fjerdrekken. Presser MS til å slå en icingpuck.

10. min.: Rumble skal sende en pasning til Bryhnisveen, men ser ikke opp for å finne ham. Pucken ender hos en MS-spiller, men Oilers vinner den tilbake.

9. min.: Oilers er fulltallige igjen.

8. min.: Oilers får pucken ut, og MS-målvakt Lars Haugen må sette i gang spillet igjen.

7. min.: De nye backkombinasjonene virker mer solide defensivt for Oilers.

7. min.: Utvisning til Rudolfs Balcers. To minutter for slashing. Undertall for Oilers!

6. min.: 6-2 i skudd så langt, i favør Oilers.

5. min.: Fjerderekken leverer et godt skift. Vikingstad og Berg-Paulsen bruker fysikken til å holde pucken bak MS-målet

3. min.: Thoresen er tilbake for MS, fullt lag.

3. min.: Oilers får spilt mye rundt i offensiv sone, men skaper ikke noen store farligheter.

1. min.: Thoresen får to minutter for farefullt spill med høy kølle. Overtall for Oilers.

1. min.: Kristian Østby får en smell i ansiktet fra Steffen Thoresen.

1. min.: Rumble fullfører en takling, pucken havner hos Kissel. Han sender videre til Morley, som skyter. Pucken blokkeres, dropp til Oilers i offensiv sone.

1. min.: Pucken er droppet i DNB Arena, kampen er i gang!

Før kampen:

Oilers slo tilbake mot Sparta etter en svak start på sesongen. Selv om torsdagens kamp aldri ble av det pene slaget var det tre særdeles viktige poeng for Oilers, som kun hadde én seier på de fire første seriekampene i Fjordkraft-ligaen.

Jeppe Meyer leverte to assister mot Sparta torsdag, og de kom i løpet av hans to første skift på isen. Han startet kampen som syvendeback. Mot MS er han gitt mer tillit i backpar med Chris Rumble.

Med fem scoringer og fire baklengsmål er det mye som fungerte framover, mens det bakover tidvis var veldig åpent. Rudolfs Balcers var et friskt pust i tordagens kamp, selv om han manglet kamptrening.

Ludvig Hoff forlot isen mot Sparta, og er skadet. Han mister kampen mot MS, det gjør også Tommy Kristiansen og Patrick Ulriksen.

Manglerud Star kommer til DNB Arena etter borteseier mot Narvik torsdag. Kampen i Nordkraft Arena endte 1-3.

Robin Haglund Mathisen er utlånt til Manglerud Star fra Oilers, og står med fire poeng på seks kamper denne sesongen for grønntrøyene.

Todd Bjorkstrand har valgt følgende rekker, med Henrik Holm i mål:

1. rekke: Andreas Klavestad, Dennis Sveum-Chad Costello, Joey Martin, Rudolfs Balcers.

2. rekke: Jeppe Meyer, Chris Rumble-David Morley, Brady Brassart, Dan Kissel.

3. rekke: Nicolai Bryhnisveen, Kristian Østby-Markus Søberg, André Bjelland Strandborg, Magnus Hoff.

4. rekke: Simen Talge, Markus Vikingstad, Thomas Berg-Paulsen.