Åpnet målkontoen da Viking spilte 1-1

Veton Berisha fikk sitt første mål etter returen til Viking, men de mørkeblå klarte bare 1-1 hjemme mot Mjøndalen. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

Bilde 1 av 2

2. omgang:

96 min.: Slutt. 1-1. Mye som så ganske bra ut, men skuffende resultat for Viking.

96 min.: Det ebber mot slutt her. Viking har skapt fint lite i andre omgang av virkelig store sjanser.

95 min.: Mjøndalen tvinger fram en corner. Nå kan de få sjansen sin..

94 min.: Mjøndalen er gode til å dra ut tiden.

93 min.: Bell er kåret til banens beste.

91 min.: Forsøk på brassespark fra Høiland. Treffer ikke.

90 min.: Viking stanger fortsatt mot en Mjøndalen-mur. Kommer ikke til veldig store sjanser, men fikk en corner nå. Lagt til 6 minutter.

88 min.: Betten Hansen og Hellum inn for Mjøndalen. Tonny Brochmann og Ibrahim ut.

85 min.: Så får Høiland gult for å prøve å filme seg til straffe også!

84 min.: Bell tvinger fram en corner.

83 min.: Viking står fryktelig høyt med laget og trykker på nå. De skal passe seg veldig for overganger mot. Stinker litt 1-2 om de ikke lykkes.

81.min.: To nye skifter hos Viking. Berisha og Auklend ut . Bytyqi og Sebulonsen inn.

80 min.: Mjøndalen spiller seg til en meget god sjanse ved Liseth etter at de brøt Østensen. Skudd over.

79 min.: Godt innlegg fra Berisha og Pereira tas inne i feltet. Får ikke straffe.

78 min.: Viking har hatt mye ball i andre omgang, men ikke skapt like mye som de gjorde siste 20 før pause.

75 min.: Så tar Bjarne Berntsen et offensivt grep. Inn med Østensen og Høiland. Ut med Jefferson de Souza og Kristoffer Løkberg. Her skal det satses! Så setter Mjøndalen inn Sondre Liseth. Ut med Kristian Gauseth.

73 min.: Hove har fryktelig vondt i låret der han halter seg rundt banen til benken på andre siden. Kan være ute lenge.

72 min.: Auklend tryller fram et frispark ute på kant. Ibrahimaj tar den. Blir litt for lang.

71 min.: Skifte igjen. Stian Aasmundsen ut og Joakim Olsen Solberg inn hos Mjøndalen.

69 min.: Skifte. Hove ut. Adrian Pereira inn på backen. Da går Vikstøl inn som stopper.

69 min.: Hove ligger nede. Det signaliseres at han må ut. Så ut som en strekk i venstre lår.

68 min.: De Souza mister ballen uten sikring bak seg lavt i banen. Grov feil. Austbø rydder opp og tar innlegget.

66 min.: En hardt presset De Souza gir corner med mann i rygg. Det var godt vurdert. Bell header den unna.

63 min.: Hove går litt for kraftig inn med høy fot mot Lalle Ibrahim. Dømmer frispark, men spissen tenner på alle plugger og flyr i trynet på Hove. Får gult for det.

61 min.: De Souza stikker gjennom Auklend. Han holdes. Får frispark på kanten av 16 meter. Torsteinbø prøver seg, men rett på keeper.

59 min.: Nakkim sparker Berisha i ansiktet i en duell. Alt for høy fot. Får gult. Jeg har sett rødt blir gitt på slike. Ikke bra.

57 min.: Farlig overgang av Mjøndalen. Vikstøl header til corner. Samme mann renser den unna.

54 min.: Berisha stikker gjennom de Souza alene med keeper, men det blåses offside.

51 min.: Vikstøl får det gule hos Viking for å stanse en overgang.

49 min.: Kampbildet fortsetter i samme spor. Viking angriper. Mjøndalen vil ha overganger.

46 min.: Andre omgang er i gang. Mjøndalen gjør et skifte. Ut med Fredrik Brustad. Inn med Martin Ovenstad.

1. omgang:

48 min.: Pause etter 3 tillagte minutter.

47 min.: Ny stor sjanse på overtid for Viking. Nydelig angrep hvor Auklend slår ut til Torsteinbø bredt. Det harde innlegget hans stupheades like over av Berisha. Viking ser bra ut nå.

45 min.: Stor sjanse for Torsteinbø! Får ballen umarkert på kant av 16 meter. Skuddet via en MIF-spiller og like utenfor. Corner. Ender i at det dømmes for hands utover.

41 min.: Måååååål! 1-1. Veton Berisha iskald. Setter sitt første etter overgangen fra Brann på straffe hardt nede i hjørnet. En meget fortjent utligning.

40 min.: Straffe Viking! Tabbe av Mjøndalen, langskudd fra Ibrahimaj. Så felles Berisha når han skal sette returen.

37 min.: Berisha dras ned ute på kanten. Frispark i fin posisjon. Ender i gult kort til Berisha for å prøve å filme seg til straffe.

34 min.: Ny corner Viking. Blir ingenting av den. Løkberg ville ha straffe. Det var det neppe.

31 min: Feberredning fra Makani på heading fra Vikstøl i lengste på corneren. Ibrahimaj slo den. Vikings klart største sjanse.

30 min.. En genial stikker fra Auklend. Vender opp og finner Berisha inne i feltet. Skuddet like utenfor - via en MIF-fot.

27 min.: Stor sjanse Mjøndalen etter overgang. Lalle Ibrahim vender og skyter lavt og hardt. Austbø tar den. Viking er ikke patente bakover. Blir tatt på overganger.

26 min.: Corner til Viking etter en kombinasjon på kant som involverte de Souza og Auklend. Bell slår den på bakre. Rett i klypene på keeper Makani.

22 min.: Bersha dyttes i rygg. Frispark viking. Skrus innover til Vikstøl som header. God redning fra keeper Makani. Vikings beste mulighet så langt.

19 min.: Måååål! 0-1! Scoring Shuaibu Lalle Ibrahim får stå umarkert rett foran mål. Demper en heading inn i feltet og setter den inn bak Austbø. Meget svak markering på corneren fra Viking!

18 min.: Farlighet for Mjøndalen. Klareres til corner. Brochmann og Dragsnes som herjet litt.

15 min.: Viking har klart mest ball, men ikke kommet til veldig store sjanser ennå.

11 min.: Ibrahimaj til dødlinjen. Innlegget heades til corner.

10 min.: Auklend søler vekk en god skuddposisjon etter et brudd og spille de Souza. Burde prøvd seg selv der. Helt utlært er han ikke i valgene.

7 min.: Joe Bell virker å legge seg dupest på Vikings midtbane når laget angriper. Så faller Løkberg raskt ned ved hans side når de forsvarer seg. Auklend legger seg høyere. De virker nærmest å skifte litt system mellom fosvar og angrep.

3 min.: Viking får corner etter en helt fantastisk forsering fra debutant Auklend! Dro en Messi direkte. Lurer av tre mann ved linjen. Oioioi!  For en selvtillit! Her skal publikum i Stavanger merke seg navnet direkte. Dette er et supertalent av de helt sjeldne. Corneren fra Bell går dessverre for langt og over.

2 min.: Mjøndalen med corner tidlig. Hove stanger den unna.

1 min.: Kampen i gang på SR- Bank Arena! Perfekte forhold med 22 grader, strålende sol og en liten bris.

Før kampen:

De Souza, eller "Jeffy" som han er best kjent som i miljøet, har i en årrekke herjet for Brodd i lokalfotballen.

Forrige sesong tok han steget opp og spilte en halv sesong for Nest/Sotra på nivå to.

Denne sesongen fikk 24-åringen drømmen oppfylt da han fikk kontrakt i Viking.

Nå slippes den dribleglade vingen løs når Mjøndalen kommer på besøk til SR-Bank Arena.

Det er et hardt presset Viking som stiller til kamp. Fjorårets cupmestere har tapt de to første kampene mot Bodø/Glimt (2-4) og Brann (0-3). Mjøndalen står på sin side med fire poeng.

Viking-trener Bjarne Berntsen tar også flere grep.

Johnny Furdal er vraket fra troppen og en rekke nye spillere har kommet inn i startoppstillingen.

Stortalentet Sondre Auklend (17) får også sin debut fra start i Eliteserien.

På toppen av det henter Berntsen og co. fram en gammel kriger i Rolf Daniel Vikstøl på backen.

Joe Bell bell kommer også innog debuterer fra start som dyp midtbanespiller.

Viking stiller slik (4-3-3): Iven Austbø - Fredrik Torsteinbø, Runar Hove, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl Sondre Auklend, Joe Bell, Kristoffer Løkberg - Ylldren Ibrahimaj, Veton Berisha, Jefferson De Souza.

Mjøndalen, som såvidt berget plassen på øverste nivå i fjor, stiller slik (4-5-1): Sousha Makani - Vetle Dragsnes, William Sælid Sell, Markus Nakkim, Sondre Solholm Johansen - Lars Olden Larsen, Fredrik Brustad, Tonny Brochmann, Christian Gauseth, Stian Semb Aasmundsen - Shuaibu Lalle Ibrahim.