Sport

Tenker ikke på Viking-sjansen som glapp

Quint Jansen sier at det ikke er videre spesielt for han å møte Viking i en så viktig kamp, siden prøvespillet hans bare varte tre dager på begynnelsen av forrige sesong.

Følg RA Sporten på Facebook!

I år hentet Viking Ylldren Ibrahimaj fra nettopp Mjøndalen, mens Viking må bryne seg på tidligere prøvespiller Quint Jansen som er en bauta i ligaens mest solide forsvar når lagene møtes søndag.

– Det blir litt av en kamp, der vi i forsvaret må være på vårt beste for å stå i mot angrepsrekken deres. Vi har hatt få skader i forsvaret denne sesongen, og har fått spilt mange kamper sammen. Det gjør at vi er trygge på hvordan vi skal løse forsvarsoppgavene våre, og jeg håper vi klarer å stoppe Viking i hvert fall i denne kampen, sier Jansen til RA.

LES OGSÅ: Beklaget til Berntsen etter dinosaur-feiden

Uheldig skadetidspunkt

Han var inne på prøvespill foran fjorårets sesong, men måtte avbryte prøvespillet på grunn av en skade i ankelen. Etter at han ble klar igjen fra den har han storspilt for Mjøndalen.

– Jeg tenker ikke mye på hva som kunne ha skjedd. Jeg er Mjøndalen-spiller nå, og er veldig fornøyd med det, sier Jansen og fortsetter:

– Den skaden jeg pådro meg gjorde at jeg ikke fikk helt vist hva jeg var god for, så det var litt uheldig. Jeg slet lenge med å finne helt ut av den skaden, men etter at jeg kom tilbake 100 prosent har det bare gått bedre og bedre i Mjøndalen, sier han.

FOTBALLSNAKKIS: De elsker ordkrigen før storkampen

Selger fortsatt TV-bord

Forsvarsspilleren, som fortsatt selger TV-bord i Nederland på siden, sier at han ikke bryr seg særlig om hva som blir sagt eller skrevet i mediene.

– Christian er den personen han er, og står for det han mener. Det må han få lov til, uten at det påvirker oss andre sånn voldsomt. Jeg synes det er gøy med den ekstra oppmerksomheten, men synes det av og til er litt barnslig når folk skal sende meldinger til hverandre, sier han.

Midtstopperen synes det er fantastisk at sesongen har utspilt seg slik den har gjort, slik at kampen på Isachsen stadion blir så viktig som den er.

– Jeg håper det blir en god kamp, mellom to gode lag, slik at vi får vist oss frem på en god måte for tv-seere og publikum som møter opp, sier Jansen som ikke hadde hatt noe i mot å avgjøre med scoring søndag.

LES OGSÅ: Jansen hadde forventet mer av Viking

Mer fra Dagsavisen