Kent Håvard Eriksen scoret to mål i dagens kamp mot Florø, det ene etter en retur på et straffespark som Kjell Rune Sellin bommet på. Foto: Vebjørn Olsen

Sæternes om tomålsscorer Eriksen: – Utrolig viktig for oss

Kent Håvard Eriksen var nære en overgang til Bodø/Glimt i uken som var, men ble værende i Sandnes Ulf. Det skal de lyseblå være svært takknemlige for, da hans to mål sørget for en viktig seier mot Florø søndag.

Følg RA Sporten på Facebook!

Av: Vebjørn Olsen

Kent Håvard Eriksen scoret to ganger, før innbytter Oddbjørn Skartun satte inn kampens siste helt på tampen. En solid gjennomført kamp av hjemmelaget, der spesielt andre omgang var flere hakk over motstanderen.

– Det er alltid gøy å score mål og det viktigste er selvfølgelig å vinne kampen, sier Eriksen som ikke ville snakke for mye om nesten-overgangen til Bodø.

LES OGSÅ: Sterk og viktig seier for Ulf

Fornøyd Sæternes

En som ville snakke om det var trener Bengt Sæternes. Han er svært glad for at den tidligere Elverum-spilleren ble værende i Sandnes.

– Det var utrolig viktig for oss å beholde han. Han er en viktig spiller for oss og en spiller som vi har fått til å bli så god som vi ville. Kent stopper aldri å løpe, så målene hans kommer ofte på slutten når de andre er slitne, sier Sæternes.

Etter Endre Kupens store sjanse i første omgang, slet Florø med å komme gjennom Ulfs forsvar. Trener Bengt Sæternes var fornøyd med spillerne og at de klarte å holde på ledelsen i dagens kamp.

– Jeg trengte ikke å si noe etter det som skjedde mot Åsane. Spillerne vet at de må fokusere hele kampen for å holde inn ledelser, noe vi viser i dag. Jeg syns vi var veldige gode i forsvar i dag og vi demmer opp for det Florø er gode på. Vi gjorde en veldig bra innsats, også hjelper det jo veldig at vi scorer litt på slutten. Da ser det ekstra bra ut.

LES OGSÅ: Miljeteig matchvinner for Ulf

Med i kampen om opprykk

I det 28. minutt satte Kent Håvard Eriksen det første for dagen etter en retur fra Kjell Rune Sellins straffespark. Målscoreren selv var usikker på om det kun var hans mål, etter at Sellin også hoppet etter returen.

– Forbundet har i hvertfall satt meg som målscorer og jeg føler at jeg kommer i stor fart der og sklir den inn, men vi får se det på video senere, sier Eriksen.

Debutant og innbytter, Roger Blokhus Ekeland, serverte en assist til Oddbjørn Skartun som fastsatte sluttresultatet til 3-0. Etter dagens resultater ligger Sandnes Ulf nå på tredje plass, kun to poeng bak Start som gikk på poengtap hjemme mot Tromsdalen. Dermed har de lyseblå fortsatt heng på kampen om direkte opprykk.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf kastet vekk 3-0