Roganytt

Politilogg: Steinkasting, trafikkuhell og lekestativ-brann

Dette måtte politiet håndtere tirsdag kveld og natt til onsdag.

* Klokken 21.30 rykket politiet ut til Vikevåg sentrum på Rennesøy, hvor en man og en kvinne oppførte seg på en skremmende måte. De to skal blant annet ha kastet stein etter biler og kommet med verbale drapstrusler. De skal også ha sparket hunden sin. Begge to skal ha virket ruset, ifølge politiet.

Politiet tok kontakt med partene. Ingen av partene ønsket å anmelde noe. Politiet reiste hjem til parets bopel og sjekket om hunden hadde det bra.

* Klokken 21.50, i Sandnes, fikk nødetatene melding om en motorsykkel som veltet på Gamle Ålgårdsveien. Helsepersonell er på stedet. Vedkommende er ved bevissthet. Fører framstår som uskadd. Har sklidd i en sving der veien var noe ujevn. Vegtrafikksentralen varslet for å sørge for utbedring av veien, opplyser politiet.

* Klokken 22.26 fikk politiet melding om en bil som kjørte i en lyktestolpe på Forusbeen på Forus. Politi og ambulanse rykket ut. Det var to personer i bilen. Airbagene var utløst.

* Onsdag morgen kom det melding om brann i et lekestativ i en barnehage i Egersund, Nonsfjellveien. Årsaken er muligens en engangsgrill. Brannen ble raskt slukket. Politiet oppretter sak.






Mer fra Dagsavisen