Nyheter

Han er ny redaktør i Dalane Tidende

Erik Thime (54) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende i Egersund.

Han har vært konstituert i stillingen siden januar, melder Amedia i en pressemelding.

– Det har vært ti spennende, travle og givende måneder i Dalane Tidende, og lysten til å fortsette har uten tvil vært der. Vi har fått gjort ganske mye på disse månedene, men vi er ikke på langt nær i mål. Jobben fortsetter, ikke minst må vi ta nye digitale steg, sier Erik Thime i pressemeldingen.

Erik Thime har bred erfaring fra avisbransjen. Før han overtok i Dalane Tidende i starten av 2022, var han redaksjonssjef i Avisen Agder i Flekkefjord. Der har han til sammen vært i 15 år, fordelt på to perioder. Han har også jobbet Bergensavisen, Stavanger Aftenblad, Sandnesposten, Rogalands Avis, Fædrelandsvennen og Se og Hør.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er fornøyd med å ha fått på plass Erik Thime som permanent toppleder i mediehuset.

– Dalane Tidende har hatt en fin digital utvikling under Eriks ledelse, og har også tatt store steg med hensyn til bruk av levende bilder i journalistikken. Vi har fått en god og langsiktig løsning i Erik Thime, uttaler Ringdal.

Thime vil få flere til å få et nært forhold til avisen.

– Det er en kompetent gjeng i avisen som brenner for å gi Dalane nyheter, nær sagt hele døgnet. Vi tar sikte på å favne enda bredere, nå enda flere yngre lesere og kommer enda tettere på folk flest – hver eneste dag. De siste månedene har vist at Dalane Tidende er viktig for folk, og at mange har et nært forhold til avisen, sier han og legger til:

– Jeg vil også trekke fram at Dalane Tidende i en leserundersøkelse blant Amedias aviser var den avisen i konsernet som i år har desidert størst framgang. Så vi har forhåpentlig klart å løfte produktet med godt og spennende innhold. Det skal vi fortsette med, ikke minst skal vi gi enda mer gass digitalt. Det er der avisens framtid ligger, sier Thime.

Mer fra Dagsavisen