Elisabeth Saustad er ny reiselivsdirektør i Region Stavanger.

Ny reiselivsdirektør

Elisabeth Saupstad er ny reiselivsdirektør i Region Stavanger.

Region Stavanger har ansatt ny reiselivsdirektør etter Ståle Brandshaug.

Elisabeth Saupstad kommer fra stillingen som General Manager of Add Consulting i selskapet Add Energy. Hun har erfaring både fra salgs- og lederstillinger i lokale og nasjonale bedrifter/organisasjoner, i og utenfor reiselivsbransjen. Hun startet karrieren i hotellbransjen med hovedfokus på salg. Videre var hun salgssjef for eksport hos Figgjo og driftsdirektør for Comfortkjeden. 45-åringen har også sittet i styret i Viking Fotball ASA i fem år.

I en pressemelding skriver Region stavanger at Elisabeth Saupstad er meget motivert for oppgavene hun står ovenfor og har et langsiktig perspektiv for å utvikle organisasjonen.

- Hun vil bygge videre på det utrolig bra arbeidet som er gjort for å markere regionen som en sterk aktør innen kongress- og reiselivsmarkedet. Vi er veldig glad for å ha fått en så dyktig og kompetent person som reiselivsdirektør og ser fram til å ønske henne velkommen 1. oktober, melder Region Stavanger.

Saupstad gleder seg naturligvis til å erstatte Ståle Brandshaug.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en så spennende og utfordrende jobb. Det skal bli veldig kjekt å få lov til å selge en region som jeg kjenner godt, og er veldig stolt av, sier Saupstad til RA.

- Synd at Nygård slutter

Ansettelsesprosessen har ført til uenigheter i organisasjonen, og RA melder i dag at komersiell leder Heidi Jeanette Nygård har sagt opp sin jobb etter at hun ikke fikk den ledige toppjobben.

- Når det er så attraktive jobber ledige er det naturlig at noen blir skuffet over å ikke få dem, mens andre blir glade for å få dem. Jeg kan forstå at Heidi Jeanette ser jobben som reiselivsdirektør som et naturlig steg, men jeg synes det er veldig synd om hun forlater sin stilling i Region Stavanger. Jeg kjenner henne fra før, og vet at hun er en fantastisk dyktig dame, sier Saupstad.