Oilers klare for semifinalen

Oilers vant 2-0 i Sparta Amfi søndag og er klare for NM-semifinaler etter fire strake seirer. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

3. periode:

60 min.: Slutt! Oilers tar sin fjerde strake seier og er videre!

59 min.: Icing med 8 sekunder igjen. Oilers er i semifinalen! Og de får en fridag!

59 min.: Oilers renser unna med 40 sekunder igjen.

58 min.: Oilers får lempet ut i midtsonen.

57 min.: Sparta tar ut keeper.

57 min.: Oilers fulltallige! Det var et viktig penalty kill det!

56 min.: Oilers under massivt press!

55 min.: Utvisning Oilers. Hoff ryker ut i to minutter for tripping. Nå spørs det om ikke Sparta gambler med keeper ut snart. Sitter med en følelse av at siste akt ikke er unnagjort her.

53 min.: 2153 tilskuere

52 min.: Oilers fulltallige.

51 min.: Lorentzen drar seg fri og går opp bak målet til Ward. Der står han med pucken under kontroll og "rauå" ut! Strålende! Det går mye tid.

50 min.: Snuggerud får to minutter. Delay of game. Ville vært typisk for denne serien om Sparta scorer nå.

50 min.: Holm raskt oppe med snappen i det vi går inn i siste ti minutter av ordinær spilletid. Tipper det er noen og tyve Oilers-spillere som har svært lyst til å ri dette ut og ha noen fridager nå.

48 min.: Ny klsseredning fra Holm etter styring fra Quenneville.

47 min.: Holm med meget god redning! Fra Kristiansen. Kloss hold.

46 min.: Sparta fulltallige etter et svakt overtall fra Oilers. Tar knapt noen risk nå.

45 min.: Meget farlig sjanse til Sparta. På tennis! Så glir Vigier av isen med store smerter etter kollisjon med vantet.

44 min.: Spartas Nøkleby Svendsen får to minutter. Kollisjon med Holm, men blir mulighens dyttet.

41 min.: Vigier skyter rett i stangen! Det kunne vært noe i nærheten av en spiker i kisten hadde den gått inn.

41 min.: Kampen i gang igjen. Kan fort være siste 20 minutter av denne serien .Samtidig har det vist seg at mye rart kan skje mellom disse lagene.

2. periode:

40 min.: Pause.

39 min.: 15-15 i skudd totalt nå. Oilers har jevnet det ut.

38 min.: Sparta fullt lag. Kun ett skudd fra Oilers i overtall.

37 min.: Sparta kontrer. Kommer to mot en shorthanded. Meget god redning fra Holm fra Quenneville.

36 min.: Ny Sparta-utvisning. Kristiansen. Igjen.

32 min.: 30 sekunder før Kristiansen igjen er involvert i gruff. Med Rokseth nå. Men ingen utvisniger.

32 min.: Løvlie blåser en stor sjanse!

32 min.: Tommy tilbake på isen.

31 min.: Johannesen skyter rett på Ward.

30 min.: Kristiansen angriper Lucia. Får to minutter for roughing. Det meldes kraftig bra fryseboksen fra Tommy til Lucia i boksen til Oilers. Her blir det fort mer bråk.

30 min.: Oilers kommer to mot en. Medhus velger skudd. Ward redder.

29 min.: Sparta fem på isen igjen.

28 min.: Kaos foran Ward, og Grønberg er heldig som ikke ryker på to minutter han også.

27 min.: Nøkleby Svendsen fullfører en takling på Ulriksen etter fløyten er gått. Tar også tak i hodet på Vigier. To minutter. Oilers i overtall.

25 min.: Oilers virker komfortable med å ligge bakpå for å kontre .Forståelig nok.

22 min.: Lagace virker å være ute av kampen etter Kristiansens takling i 1. periode.

21 min.: Spillet i gang igjen.

1 periode:

20 min.: Pause. 10-4 i skudd. Oilers meget effektive!

19 min.: Morley skyter like utenfor fra skrått hold.

18 min.: Skudd fra Rokseth via en kølle og over vantet.

16 min: Oilers fulltallige. Soild undertall.

14 min.: Burlon ryker ut i 2 minutter. Høy kølle. Oilers i undertall.

12 min.: Måååååååål! 0-2! Peter Lorentzen tverrvender med pucken og knaller inn pucken i hjørnet. Nydelig scoring av kapteinen!

11 min.: Sparta fulltallige. Tommy på isen igjen. Det burde han sannsynligvis ikke vært.

10 min.: Ikke bra i overtall fra Oilers. Sliter med å etablere. Holm også nære å rote det til.

9 min.: Kristiansen fullfører en takling på voldsomt vis mot Lagacé. Treffer ham i hodet når han er knestående etter skudd. Tommy får to minutter for roughing. Det virket veldig mildt. Stygg sak. Lagacé går rett i garderoben. Bjorkstrand er fly forbannet på dommerne.

8 min.: Morley og Vigier med farlig kombinasjon.

7 min.: Lorentzen takles hardt av Meisingset. Skøyter rett bort på benken med smerter. Luktet litt av interference.

4 min.: Johannesen spilles fri. Godt skudd, men Ward redder.

3 min.: Olers har sett solide ut i starten her.

1 min.: Måååååååååååål! 0-1! David Morley! Nydelig pass på bakerste stolpe fra Lucia. Pangstart! Vigier får andreassisten.

1 min.: Oilers smed en farlighet. Puck som går i vantet og spretter ut i farlig sone. Det diskuteres for øvrig om "diving" allerede blant spillerne.

1 min.: Kampen er i gang!

Før kampen:

Oilers vant det siste møtet mellom lagene med 6-5 etter Sudden Death i DNB Arena. Kampen var et fyrverkeri av en forestilling og den store helten ble Daniel Bøen Rokseth.

– Det var moro med et overtidsmål, jeg kan ikke huske om jeg har gjort det tidligere i et sluttspill. Det kom beleilig i dag, sa han tll RA etter kampen.

Til den sjette kampen mellom lagene er det flere endringer i oppstillingene til Todd Bjorkstrand. Det framtvinges av skadestituasjonen.

Ute er Markus Søberg og Kristian Forsberg med skader. Phil Lane er denne gangen sett på tribunen av utlendingene, mens Brandon Burlon er tilbake i laget.

Patrick Ulriksen returnerer til isen etter noen kamper ute.