Kultur

Allsang-legender klare for Utopia

Postgirobygget kommer til Stavanger og Utopia i sommer.

Postgirobygget skal sette stemningen i ettermiddagssolen i Amfiet utenfor Stavanger konserthus under årets Utopia-festival 23.- 24. august.

– Da vi så Postgirobygget gå på scenen etter Martin Garrix og avsluttet Palmesus sitt 10-årsjubileum i fjor, tenkte jeg at dette må vi også ha på Utopia. Et band med udødelige hits som har lever gjennom generasjon til generasjon, og har vært veldig etterspurt fra våre fans. De er et eviglevende studentband som følger deg gjennom årenes løp, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

LES OGSÅ: Utopia i 2019 kan bli større

20 år på turné

Postgirobygget har turnert land og strand gjennom over 20 år, og har spilt på de største festivalene, så vel som de minste.

Med over 1000 konserter under beltet, 9 album, over 600.000 solgte fysiske eksempler og udødelige hits som vil henge med deg ut livet, har Postgirobygget befestet sin posisjon som et av de mest elskverdige bandene i Norge.

– Postgirobygget var et navn som med stadighet dukket opp da vi spurte våre fans hva de ville se, både etter første og andre året. Det er et band som setter tonen, som gir publikum den ultimate sommerstemningen og som er med på å binde sammen gode minner, sier Utopia-lederen.

LES OGSÅ: Karpe topper Utopia 2019

Store navn

Utopia har siden oppstarten i 2017 presentert noen av verdens og landets største navn innen populærmusikken.

Blant annet har David Guetta, Kygo, Matoma, Steve Angello, Seeb, Sigrid, Sondre Justad og Highasakite stått på scenen utenfor Stavanger konserthus.

I år har allerede Karpe, Zara Larsson (SE) og Dagny blitt annonsert til årets festival! Omtrent 20 artister til skal annonseres frem mot festivalstart.

LES OGSÅ: – Det kan se ut som vi nærmer oss utsolgt i år