Brent de Bleser, Rune Hofker Berg og Yasniel Vejerano virket fortapte allerede i første sett.

Grusom start på NCC- cup:Randaberg ble knust

Randaberg hadde ingenting å stille opp med mot Danmarks desidert beste volleyballag da det nordeuropeiske klubbmesterskapet startet fredag. Vertene skuffet voldsomt.

Randaberg–Marienlyst 0–3 (13–25)(12–25)(20–25)

Randabergs herrelag i volleyball skuffet voldsomt mot danske Marienlyst fredag. Starten på Nothern European Volleyball Zonals nordeuropeiske klubbmesterskap (NCC) kunne knapt begynt verre.

En haug med serve- og tekniske feil ble ubønnhørlig hardt straffet av det danske mesterlaget.

– Jeg har aldri sett maken. Det vi viste var rett og slett pinlig å se på. Med ni servefeil i hvert sett sier det seg selv at noe ikke stemte. Vi var regerett elendige, sier trener Tor Ragnar Gilje til RA.

Treneren vet selvfølgelig at motstanderlaget med fire landslagsspillere har vunnet den danske serien fem av de siste seks sesongene, men Tor Ragnar Gilje er likevel skuffet over manglende kvalitet i det RIL-spillerne foretok seg.

– Det er vanskelig å si hva som gikk galt, men spillerne virket overnervøse. Enkle feil spredde seg i form av dårlig selvtillit. Vi klarte jo ikke å få ballen over nettet da vi servet, og de gangene vi klarte det kunne danskene ta i mot med fingerslag, sier Gilje.

Gilje påpeker at forskjellen normalt ikke er så stor som fredag kveld.

– Vi har spilt mot dette laget mange ganger før. Normalt spiller vi jevne kamper mot dem, men så svake som vi framsto i dag har jeg aldri aldri sett tidligere. Jeg tror ikke deres opplegger trengte å bevege seg mer enn en halv meter i løpet av tre sett, sier Gilje.

Tross utklassingen lover RIL-treneren en helt annen mentalitet i lørdagens kamp.

– Den kommer vi til å vinne. Sann mine ord, sier han.

Returkampen spilles i Randaberg-hallen lørdag 1. November klokken 15.30

For dem med kjærlighet for volleyball vil det også være mulig å se damelaget i aksjon.

De møter Blindheim klokken 13.00 til første runde i cupen.