Disse ble kåret til Årets butikk og Sentrumshelt i 2019

Under torsdagens Kickoff 2020 for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS ble det delt ut to priser.

I en pressemelding fra Stavanger sentrum AS blir det opplyst at årets butikk i 2019 er Koch Parfymeri, og at utmerkelsen sentrumshelt 2019 ble delt ut til Terje Emil Knutsen.

Det var under torsdagens Kickoff 2020 for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS at prisene ble delt ut. 

– Koch Parfymeri mottok prisen for Årets butikk 2019 for sitt entusiastiske og profesjonelle fokus på utvidet produktkunnskap og faglige kompetanse, samt sin positive og dedikerte tilstedeværelse i Stavanger sentrum, står det i pressemeldingen.

LES OGSÅ: TV VEST-Veronica: – Jeg får vondt i magen av det

– Gjennom stor endrings- og tilpasningsvilje viser de at det er mulig å vokse i et utfordrende og krevende marked. Kundens ønsker og behov står alltid først, også gjennom god digital synlighet og tilpasninger til endringer i handlemønster, legges det til. 

Reidun Koch Kalvig er stolt av prisen Koch Parfymeri fikk.
Foto: Kathinka Skott Hansen

Helt siden 1896 har parfymeriet vært i familien Koch. Reidun Koch Kalvig er daglig leder i butikken, og hun forteller at de er veldig fornøyde med å bli tildelt prisen Årets butikk 2019. 

– Det er veldig kjekt når de eldre butikkene klarer å holde følge. Det er en tøff bransje, sier hun til RA. 

– På grunn av hardt arbeid så har vi klart å bli sett og fått kontakt med merker som ikke ønsker å være en del av kjedebutikkene. Det er en posisjon vi er veldig stolte av, og en slik anerkjennelse som denne prisen, gjør at luften går ut av en, legger Koch Kalvig til. 

Familien har tre parfymerier i Stavanger - en på Kvadrat, en på Amfi Madla og en i Kirkegata.  

– Vi har en faglig tyngde, og det setter kundene pris på, sier den daglige lederen. 

– Vi i familien har stolthet til butikken, og vi er veldig krye av historien. Dette er en av de eldste butikkene i sentrum, legger hun til. 

Koch Kalvig forteller videre at å motta prisen for Årets butikk 2019 gir motivasjon til å fortsette det gode arbeidet. 

LES OGSÅ: Slik opererer cyber-svindlere mot bedrifter i Stavanger-regionen

Sentrumshelt

For andre gang i historien ble utmerkelsen Sentrumshelt delt ut.

– Prisen for 2019 gikk til Terje Emil Knutsen i Stavanger kommune for sitt utrettelige engasjement og store innsats for å tilrettelegge gjennomføringen av store og små aktiviteter og festivaler i byen. Gjennom sitt arbeid som arrangementskoordinator i Stavanger kommune er han med på å styrke Stavanger sentrum og øke byens attraktivitet, skrives det i pressemeldingen.