Annonse
Samuel Adegbenro var i storform på dagens Viking-trening. Foto: Pål Karstensen

Adegbenro tror han spiller mot Aalesund

Samuel Adegbenro prøver å ikke la seg affisere for mye av de konstante ryktene om hans fremtid, men publikumsfavoritten tror de mørkeblå får se han en siste gang mot Aalesund.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Samuel Adegbenro smilte fra øre til øre på dagens Viking-trening, og storkoste seg i solen på Gausel. At han går inn i de siste dagene som Viking-spiller gjør at han vil ha det ekstra kjekt med lagkameratene før han drar.

– Jeg elsker Viking, jeg elsker byen her og setter stor pris på den kjærligheten jeg får fra fansen. Jeg har hatt en kjempefin tid i Viking, og har ikke bestemt meg for hvor jeg vil spille etter sommeren, forteller Adegbenro til RA.

LES OGSÅ: Bursaspor med nytt Adegbenro-bud

Åpner for å dra til Tyrkia

På dagens Viking-trening var det seks-sju barnehagebarn som konstant ropte navnet hans, og som ga Viking støtte også på trening.

– Så lenge jeg får spille fotball, så er jeg fornøyd. Om det er i Tyrkia eller Sverige spiller ingen rolle. Jeg elsker å spille fotball, og liker en god utfordring, så for meg spiller det ikke så stor rolle hvor jeg drar så lenge jeg får spille, sier Adegbenro.

På spørsmål om nigerianeren tror han har spilt sin siste hjemmekamp for Viking, svarer han «I think so». Til tross for rapporter i enkelte tyrkiske medier om at han har kommet til enighet med Bursaspor om personlige betingelser, sier Adegbenro selv at det ikke stemmer.

– Det er bare tre dager igjen til kampen mot Aalesund, og det er ganske kort tid. Viking har så vidt jeg vet ikke akseptert noe bud på meg, og jeg har ikke diskutert noe med andre klubber, så jeg tror jeg kommer til å spille mot Aalesund. Så får vi se hva som skjer etter det, sier Adegbenro.

LES OGSÅ: Slik endte Jenkins opp i norsk fotball

Ingen enighet

Viking hadde i går kveld et styremøte der de skulle behandle budet fra Bursaspor på 1,5 millioner euro (14 millioner kroner.).

– Jeg kan bekrefte at vi ikke har kommet til en enighet med noen om et salg av Samuel. Vi vil bekrefte fakta når vi har noe å bekrefter, sier styreleder Stig Christiansen til RA.

Iven Austbø sto over dagens trening på grunn av en stiv rygg, mens Tor Andre Skimmeland Aasheim har feber. Tore Andre Søraas var heller ikke med da han spilte kamp onsdag kveld.

– Jeg tror Iven blir klar, også får vi se hvordan Tor føler seg og om han kan være med i morgen. Andreas Nordvik blir ikke klar til kamp, da han må ha minst en uke til på seg. Det er mulig han kan bli med mot Brann, hvis ikke er det viktigste at han er klar for de siste ti kampene, sier Ian Burchnall.

LES OGSÅ: Synes Adegbenro-budet er for lavt

Annonse