Trikkeligaen

TV-magasinet Opprykk: VIF-ungguttene hylles: – Perfekt for både spiller og klubb

I ukens TV-magasin om Obosligaen er det bare fryd og gammen, med 4-1 og 5-1-seier for Lyn og VIF. Det gir mye ros fra våre eksperter, som også deler sine tanker om tredjepartseierskap.

I samarbeid med Fotball. TV presenterer Dagsavisen Obosligamagasinet Opprykk, der vi diskuterer det som rører seg på det nest øverste nivået i Fotball-Norge. Denne uken går vi gjennom serierunde tolv av OBOS-ligaen.

Vålerenga klarte på mystisk vis ikke bare å unngå den uungåelige nedturen mot Moss, men i stedet leverte VIF en festaften av de sjeldne hjemme på Intility. Og det anført av klubbens egenutviklede unggutter, i tillegg til at både Mees Rijks og Ola Kamara både spilte sammen og scoret hvert sitt mål.

Bare fryd og gammen på Valle med andre ord, mens Lyns 4-1-seier borte mot Start var sesongens største borte for Jan Halvor Halvorsens menn. Mathias Johansens hat trick og Halvorsens harmoniske lederstil blir diskutert, i tillegg til at vi går gjennom Start og Ranheims tredjepartseierskap og annet snacks fra 1. divisjon.

Les også: Ble hentet hjem fra landslagssamling før praktkampen: – Adrian er en maskin (+)

Mer fra Dagsavisen