Centimetre unna cupbombe for Frigg: – Jeg ble tråkket på

(Frigg - Sarpsborg 08 3-5 e.e.o.) Det endte med tap og exit for Frigg da Sarpsborg avgjorde i andre ekstraomgang. Men to minutter på overtid av den ordinære tiden burde alt blitt avgjort.

TØRTEBERG (Dagsavisen): Etter at Sarpsborg 08 utlignet til 3–3 rett etter pause sto den stillingen seg ut den ordinære tiden. Gjestene fra Eliteserien hadde store sjanser til å score i kampens siste kvarter, men traff ikke mål. Dermed var det bare én perfekt kontring, langskudd, dødball eller annet som kunne vippe det i Friggs favør. Og Oslos gamle dame så farlige ut hver gang de krysset midtstreken.

– Vi scorer tre, men det burde vært mange flere, sier Magnus Aadland.

Ola Antonsen-Meløy, Filip Mardal, Samuel Gray og Ebrima Sawaneh var alle farlige frempå, og det etter pause. Men den største sjansen av de alle kom i det andre av fire overtidsminutter. Varg Støvland var sikkerheten selv og spilte opp Ebrima Sawaneh som slapp videre til Adonai Kidane feilvendt på sekstenmeterstreken.

Han fikk vendt opp på et vis rundt sin forsvarer og var dermed rettvendt inne i boksen. Det tiltrakk han seg resten av forsvaret på, men med tåa fikk han sent ballen videre til det som nå var blitt en umarkert Ola Antonsen-Meløy på ti meter med åpent mål.

– Jeg ble tråkket på bakfra i det jeg skal skyte og det ødelegger litt. Jeg fikk bredsidet ballen, men ikke helt slik jeg tenkte, jeg skled litt bakover. Det handlet bare om å få foten på ballen, sier Antonsen-Meløy.

Ola Antonsen-Meløy fortviler etter å ha misbrukt en stor mulighet på overtid mot Sarpsborg, før ekstraomgangene.

Ballen gikk i undersiden av tverrliggeren før gjestene fikk klarert.

– Så nærme en cupbombe har vi vel aldri vært her på Tørteberg stadion. Hvis vi kan kalle dette en stadion, sier Antonsen-Meløy.

Hele stadion ropte «nei» i fortvilelse. Kampen gikk til ekstraomganger der til slutt Eliteserielaget fikk ballen i mål.

– Det er blanda følelser. Vi ga dem god kamp og det var en utrolig artig opplevelse. Det er synd det ikke gikk veien, sier Antonsen-Meløy.