Holme oppgitt over dommeren etter poengtap: – Bidrar til at vi ikke drar det i land

Skeid-trener Gard Holme liker ikke å prate om dommeren, men føler at man ikke kommer unna det i dag, etter Skeids poengtap på overtid mot Raufoss. Det var noen nøkkelsituasjoner i kampen som Holme mener dommer Harald Røvig Sletner ikke løste riktig.

NORDRE ÅSEN (Dagsavisen): – Jeg liker ikke å prate om det, men i dag bidro dommer Harald Røvig Sletner til at Skeid mistet to poeng dypt inne på overtiden, sier Gard Holme til Dagsavisen etter nok et surt poengtap på overtid.

Skeid leverte nemlig nok en gang en god kamp, og hadde god kontroll på kampen. Som mot Åsane i forrige kamp ledet Skeid 2-0, men der bergenserne utlignet fire minutter før slutt på Åsane Arena kom utligningsmålet fire minutter på overtid i søndagens kamp på Nordre Åsen. Dermed rotet Skeid vekk nok en seier på overtid.

Slapp unna etter sen takling

Backen til Raufoss, Amund Møllerhagen, fikk gult kort allerede etter tre minutter. I andreomgang var han fryktelig sen i en hard takling på Skeid-kaptein Fredrik Berglie.

– At han ikke får sitt andre gule på den er for meg utrolig. Han er altfor sent inne. Jeg fatter ikke at dommeren ikke tar den. Det er et klart gult kort. Det bidrar til at vi ikke drar det i land, sier en oppgitt Gard Holme.

Samme spiller var også involvert i en straffesituasjon noen minutter tidligere. Sulayman Bojang slo et innlegg fra høyre, ballen gikk tydelig i armen på Møllerhagen som bøyde albuen søkende ut da ballen kom imot. Han så noe skyldig ut med henda over skuldrene og kroppen rettet mot dommeren. Men verken hoveddommer Røvig Sletner, eller linjemann Philip Askjer syns det var straffe.

I denne situasjonen mener Skeid-trener Gard Holme at Amund Møllerhagen burde hatt sitt andre gule kort, og dermed blitt utvist.

Dommeren ønsket ikke å kommentere

En ny tilsvarende situasjon oppstod ikke lenge etter, Bojang slo inn fra høyre, i armene på en Raufoss-forsvarer, men heller ikke da var det nok.

På spørsmål om han vil kommentere avgjørelsene sine til Dagsavisen må dommer Harald Røvig Sletner tenke seg om.

– Nei, jeg ønsker ikke å kommentere noe i dag. Jeg har ikke sett TV-bildene, sier Røvig Sletner.