Et skadeskutt Ullern manglet energi

(Strømmen - Ullern 2-0). Tre bortekamper har gitt tre tap i Ullerns comeback i 2. divisjon.

Men laget har vunnet sine to hjemmekamper og bygget selvtillit der.

I lørdagens kamp på Strømmen stadion handlet det om å finne og dyrke reserveløsningene, men laget ble kneblet av et mer aggressivt Strømmen. Ullerns første store sjanse måtte vi vente helt til 74 minutters spill for å registrere.

Skader og sykdom

Ullern manglet hele sentrallinja og et slikt fravær vil jo de fleste lag merke.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Keeper Terje Kirsebom holdt seg på benken for ikke å ta sjanser etter de 19 stingene han måtte sy etter forrige kamp. Laget kom til Strømmen stadion også uten Henrik Navarsete, Abdel Hedi-Ali, kaptein Ismar Dizdar og de potensielle målscorerne Lars Følstad og Walid Idrissi.

På grunn av alle skadene og sykdom har Ullern hentet inn Kasander Getz på lån fra Fredrikstad. Han kom inn i 2. omgang.

Strømmen tok ledelsen ved Shadi Ali sekunder før sluttsignalet gikk for 1. omgang. Det var en tam og temposvak omgang som lå bak.

To store sjanser

Ti minutter etter hvilen doblet Strømmen ledelsen da Simen Olafsen vant duellen inne i feltet etter en corner og fikk presset ballen forbi Ullerns reservekeeper Jesper Nesbakk Wold.

Strømmen styrte mye av hendelsene, mens hvitkledde Ullern ventet på kontringer der Jens Bonde Aslaksrud lå klar. Men for en gangs skyld kom ikke Aslaksrud til en eneste giftig avslutning.

Det gjorde derimot Dreni Ademaj et drøyt kvarter før slutt da han kom helt alene med Strømmens keeper Clement Twizere. Men det virket som Ademaj ombestemte seg for hva han skulle gjøre i det han traff ballen. Da ble det en pasning inn til keeper.

Hjemme best

Nesten like stor sjanse fikk Christoffer Skårn fire minutter før full tid. Også han kom fri på høyrekanten, men fikk litt for spiss vinkel og skuddet ble stoppet av en enhåndsredning av keeper.

Strømmen er på offensiven etter en treg start og har vunnet sine tre siste kamper. Den tidligere Skeid – og KFUM-spissen Abdul-Basit Agouda hadde noen gode tilløp.

For Ullern var det i hvert fall en trøst at de skapte noe i sluttfasen.

Og neste kamp er på hjemmebane når Fløy kommer til Ullern kunstgress lørdag 14. mai.

---

2. divisjon menn, avdeling 1 lørdag:

Strømmen – Ullern 2–0 (1–0)

Strømmen stadion: 153 tilskuere.

Mål: 1–0 Shadi Ali (45), 2–0 Simen Olafsen (56).

Dommer: Magnus Henriksen Tjelle, Ready.

Gule kort: Simen Olafsen, Eiliv Hoel Solheim, Strømmen, Lars Austnes, Ullern.

Ullerns lag: Jesper Nesbakk Wold - Magnus Fosen, Espen Lindøe, Sindre Grytnes (Christian Hanche-Olsen 68) - Thomas Martinussen, Håkon Mælumsæter Øverby, Dreni Ademaj, Lars Austnes, Bendik Foss Evensen (Thorvald Nergaard 42) - Christoffer Skårn, Jens Bonde Aslaksrud.

Øvrige resultater lørdag: Fløy - Vard Haugesund 3-2. Senere kampstart: Moss - Øygarden, Ørn Horten - Notodden.