Trikkeligaen

Näsberg nærmer seg gresk fotball: – Klubbens førstevalg

Ifølge greske medier er Ivan Näsberg veldig nære å skrive under på en kontrakt med den greske storklubben PAOK.

Den greske avisen Gazetta skriver at PAOK skal ha gjort Ivan Näsberg til sitt førstevalg på stopperplass, både på grunn av egne skadeproblemer, men også fordi de kan signere han gratis. Klubben ser også på hans anvendelighet, at han kan spille både stopper og back, som et stort pluss.

Avisen skriver at klubben lenge har jobbet med å hente Näsberg til den greske klubben, og at selv om 26-åringen kanskje ikke er den mest kjente spilleren og den som vil få PAOK-fansen til å juble mest, så er han en spiller som kan gå rett inn på laget og bekle flere roller.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Ivan Näsbergs kontrakt går som kjent ut til sommeren, og Vålerenga har i lang tid prøvd å få midtstopperen til å skrive ny kontrakt. Før seriestarten borte mot Molde kom trener Dag-Eilev Fagermo med et ultimatum at han måtte gi klubben svar før seriestarten, men etter at det svaret aldri kom sa VIF-sjefen at han hadde gitt opp situasjonen og overlatt den til sportssjefene Jørgen Ingebrigtsen og Joacim Jonsson.

– Jeg må finne ut det som er best for meg videre i min karriere, og det er det jobber jeg med nå. Det er såklart en stor avgjørelse, som gjør at jeg tenker og bruker mye tid på å få den avgjørelsen rett, sa Näsberg selv etter serieåpningen borte mot Molde.

Midtstopperen har tidligere blitt linket til Crystal Palace og Fulham for halvannet år siden, og bekreftet at det var flere klubber som hadde tatt kontakt med hans agent David Driscoll med tanke på en overgang da Dagsavisen snakket med han tidligere i måneden.

Ivan Näsbergs fremtid var selvsagt et tema da Trikkeligaen hadde livepodkast på Vålerengas kickoff før seriestart:

Mer fra Dagsavisen