trikkeligaen

Lokomotiv Oslo knuste Nordstrand – slik gikk det for de andre Oslo-lagene lørdag

På Tørteberg hadde Lokomotiv Oslo få problemer med å slå Nordstrand i ett av dagens to lokaloppgjør i 3. divisjon, mens Grorud-rekruttene sikret sitt første poeng for sesongen etter en imponerende opphenting.

Grorud 2 spilte sin første bortekamp for sesongen i 3. divisjon avd. 1 lørdag, og etter hjemmetapet 1-2 for Lørenskog i første serierunde så det ut til å gå mot nok et tap da Brumunddal var motstander lørdag. Gjestene tok ledelsen på SH-banen etter allerede 12 minutter, da Mikkel Gran Frankmo sendte vertene i ledelsen.

Tjue minutter senere doblet Preben Finstad den ledelsen for hjemmelaget, og da så det vrient ut for Grorud-rekruttene som blant annet hadde med seg Jonas Pereira fra A-stallen. Det skulle vise seg å være lurt, da unggutten med fortid i Viking og Fram Larvik, reduserte kun tre minutter etter at Brumunddal gikk opp til 2-0. Ingen flere mål ble det i den første omgangen, som endte med 2-1, men allerede åtte minutter ut i den andre omgangen satt den igjen for Grorud.

Berkay Duman utlignet for Grorud-rekruttene, som dermed hadde hentet opp en tomålsledelse på bortebane. Siden det ikke ble scoret flere mål på SH-banen i Brummunddal denne lørdagen, fikk Grorud 2 med seg sitt første poeng for sesongen etter en sterk opphenting. Neste helg er det serieleder Gjelleråsen som er motstander for Grorud, hjemme på Arctic Match-banen.

Lokomotiv Oslo inntok tabelltopp

I avdeling seks møttes Lokomotiv Oslo og Nordstrand til lokaloppgjør på Tørteberg. Der skulle det bli ganske komfortabelt for vertene Lokomotiv Oslo etter hvert, men til pause sto det likevel bare 1-0 da Espen Ringlund ga hjemmelaget ledelsen etter 25 minutter. Det tok imidlertid bare tre minutter før ballen lå i nettmaskene for Lokomotiv Oslo etter pausen, da Kasper Hoftvedt doblet vertenes ledelse.

Kvarteret før slutt scoret William Aleksander Dahlen kampens tredje mål, og ga Lokomotiv Oslo med det ledelsen 3-0. Ti minutter før slutt fastsatte så Espen Ringlund resultatet til 4-0, med sin andre scoring for kampen. Den overbevisende seieren gjør at Lokomotiv Oslo foreløpig leder avdelingen med seks poeng etter to kamper, før søndagens kamper. Nordstrand derimot ligger plassen over nedrykk, med ett poeng på sine to første kamper.

I avdeling fire serieåpnet Lyn med en spinnvill kamp borte mot Lysekloster. Der tok gjestene først ledelsen på straffespark, før Lysekloster snudde kampen inn mot pause. Begge lagene misbrukte enorme muligheter i den andre omgangen, før det ble utdelt tre røde kort fem minutter før slutt. Ett til Lyn-kaptein Dan-Roger Roland for en stygg takling på Lysekloster-spiss Tim Nilsen, før hjemmelagets Tobias Alme fikk rødt for en hevnaksjon og Ronny Rojas fikk sitt andre gule kort for protester.

Som om ikke det var nok drama, utlignet Lyn hele sju minutter på overtid, slik at de fikk med seg ett poeng fra serieåpningen borte mot det som kanskje blir deres argeste rival i kampen om opprykk i år. På Gressbanen kunstgress møttes også Ready og Frigg til et lokaloppgjør i samme avdeling, og den kampen endte 1-1 etter at det var 0-0 til pause.

3. divisjon avd. 6 – runde 2

Lokomotiv Oslo – Nordstrand 4-0 (1-0)

Tørteberg kunstgress

Mål: 1-0 Espen Ringlund (25.), 2-0 Kasper Hoftvedt (48.), 3-0 William Aleksander Lyder Dahlen (75.), 4-0 Espen Ringlund (80.)

Lokomotiv Oslo: Sivert Pieroth – Ola Rognebakke, Sølve Dahlin Sæter, Mikkel Storeskar, Mika Mykkeltvedt (Thomas Nerland fra 76.), Erik Dietrichsson (Jonas Njerve fra 33.), Mathias Sørensen, Iver Ukkestad, Joakim Birkeland (William Aleksander Lyder Dahlen fra 70.), Espen Ringlund, Kasper Hoftvedt (Sander Djupvik fra 70.).

Nordstrand: Christoffer Bugge – Mohammed Abbas (Hadi Al-Khafaji Undheim fra 60.), Lars Røttingsnes, Erik Germundsson, Younes Dahhou (Fredrik Dahl fra 46.), Eirik Sveen, Petter Kristiansen, Rasmus Vinge, Mubarak Adan, Destin Prince-Loic Mambouana (Thomas Helgheim fra 81.), Mohammed Jatta (Sverre Sandal fra 46.)

Gule kort: Mika Mykkeltvedt, Lokomotiv Oslo. Younes Dahhou, Destin Prince-Loic Mambouana, Thomas Holm (trener), Nordstrand.

Dommer: Eirik Wisted-Thu (Ready)

3. divisjon avd. 1 – runde 2

Brummunddal – Grorud 2 2-2 (2-1)

SH-banen, 149 tilskuere

Mål: 1-0 Mikkel Frankmo (12.), 2-0 Preben Finstad (32.), 2-1 Jonas Pereira (35.), 2-2 Berkay Dunan (53.)

Grorud 2: Vegard Storsve – Mathias Stær-Jensen, Liiban Abdi Ahmed, William Fredriksen Bjeglerud, Ridouan Boulahyane Essaeh, Jonas Pereira (Hossam Ibrahim fra 65.), Oualid el Hor, Saadiq Faisal Elmi (Thomas Totlandsdal fra 65,), Vetle Skåttun (Tharun Satheeskumar fra 65.), Berkay Duman (Nicolai Jacobsen fra 65.), Bjørn Martin Kristensen.

Gule kort: Emil Engerbakk, Mahad Abdi Abdilahi, Brumunddal. Hossam Samir Ibrahim, Grorud 2.

Dommer: Tommy Frydenlund (SK Gjøvik-Lyn)