trikkeligaen

Vålerenga forlenget kontrakten med kapteinen: – Stortrives i Oslo

Vålerengas danske kaptein, Stine Ballisager Pedersen, har signert på en ny kontrakt som løper ut 2023.

Før sesongen ble Stine Ballisager Pedersen forfremmet til kaptein for Vålerenga, etter at Sherida Spitse forlot klubben. Dansken vil fortsette med å lede laget ut på banen de kommende sesongene, etter at kapteinen onsdag skrev under en ny toårskontrakt med klubben.

– Jeg stortrives i Oslo og på laget. Siden jeg kom i 2018, er vi blitt bedre og bedre år for år. Så jeg vil gjerne fortsette på den reisen for å utvikle meg selv og spillerne rundt meg, sier Ballisager Pedersen til Vålerengas hjemmesider.

Store ambisjoner

Dansken kom til Vålerenga i 2018, og står nå med 74 kamper for VIF, som gjør henne til en av de fremste kontinuitetsbærerne hos de regjerende seriemesterne.

– Stine er en vaskeekte og dedikert lagspiller som vi er utrolig glade for at blir her gjennom to nye sesonger. Ikke bare fordi hun representerer kontinuitet og lederskap, men hun er blitt en mer eller mindre komplett midtstopper som har sine beste år foran seg, sier sportssjef Eli Landsem.

De årene har både Landsem og ikke minst Ballisager Pedersen satt seg store mål for.

– Vi vant serien i fjor, så det er selvfølgelig også målet igjen i år. Med Jack som trener er det også hans mål at bli det beste laget i Norden og den ambisjonen deler jeg. Så vi skal fortsette å utvikle oss til å solid topplag. Utover det håper jeg på enda flere gode opplevelser i Champions League og gleder meg til å starte på det eventyret i august, sier midtstopperen som trekker fram fjorårets seriegull som det beste minnet fra VIF-karrieren så langt.

– Det var selvfølgelig stort å vinne Toppserien i fjor, men en meget ambivalent følelse å ikke kunne delta i siste og avgjørende kamp på grunn av karantene. Men det var fantastisk å se laget avslutte sesongen med stil, slik at vi fikk en historisk gullmedalje, forteller 27-åringen.

Mer fra Dagsavisen