Nyheter

Kvinne siktet for å ha knivstukket kvinne på Grønland i Oslo

En kvinne er siktet etter at en kvinne i 20-årene ble knivstukket på Grønland i Oslo fredag morgen.

– Den skadde kvinnen er kjørt til sykehus. Hun er lettere skadd, opplyser innsatsleder Anders Rønning til NTB.

Politiet fikk melding om en knivstikking i Hollendergata på Grønland i Oslo klokka 7.24 fredag. De rykket ut og fant en blødende kvinne. Knivstikkingen har trolig skjedd utendørs, utenfor en oppgang der en av de involverte bor.

– Vi fikk pekt ut to personer som gikk fra stedet, og fikk raskt kontroll på dem. De ble pågrepet et kvartal bortenfor, i Grønlandsleiret, sier Rønning.

En kvinne er siktet for kroppsskade. I tillegg ble en mann pågrepet, men han har nå status som vitne.

– Det var ett vitne til selve hendelsen, men flere kom til i etterkant, sier han.

Politiet har beslaglagt en gjenstand som kan være stikkvåpenet som ble brukt. De vet foreløpig ikke hva som var foranledningen til hendelsen, men Rønning opplyser at det er en relasjon mellom de to kvinnene.

– Nå søker vi etter spor og gjenstander og avhører vitner, sier han.Den skadde kvinnen i 20-årene er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er uklart, men hun er ved bevissthet.

Politiet har søkt i området og sier de per nå har opplysninger om at hendelsen skal ha skjedd utendørs, utenfor en oppgang.

– Hva hendelsen skyldes er per nå ikke klart. Vi har nå tatt kontroll på to personer som ble sett på stedet da hendelsen skjedde, skriver politiet.

Meldingen kom til politiet klokken 7.24 fredag morgen.

Mer fra Dagsavisen