Verden

Uber lanserer verdens første undervannstaxi: ScUber

Transportselskapet utvider virksomheten. Nå skal de også under vann.

Uber vil ta den som har råd til å betale 18.000 koner med på en tur under vannet.

«Rideshare»-selskapet Uber nøyer seg ikke lenger med å la deg booke vanlige taxier gjennom sin velkjente app. Nå blir det også mulig å booke reiser under havoverflaten med det internasjonale transportselskapet.

Per nå må du imidlertid reise ganske langt fra Norge for å kunne benytte deg av Ubers nyeste undervannstjeneste som har fått navnet ScUber: Ubåtene skal trafikkere verdens største korallrev, Great Barrier Reef, på Australias østkyst.

Les også: Donald Trump om seg selv: – Jeg er et ekstremt stabilt geni

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

18.000

Og det koster: en tur koster 3.000 australske dollar (rundt 18.000 kroner), noe som blant annet også inkluderer en helikoptertur ut til stedet hvor ubåtturen starter, og en times undervannstur, i tillegg til snorkling.

Foreløpig vil tilbudet være tilgjengelig fra 27. mai til 18. juni, skriver Bloomberg.

Uber er en multinasjonalt transportselskap som opererer i 173 land og har i mange av landene hvor det opererer blitt en sterk konkurrent til taxinæringen. Selskapet er en kjent eksponent for delingsøkonomien og har sin hovedbase i San Fransico i USA

Les også: – Må omfavne delingsøkonomien

Les også: Presidentkandidat beskylder Donald Trump for å dikte opp sykdom for å slippe å delta i Vietnamkrigen