Innenriks

Raymond Johansen beklager Facebook-innlegg – burde aldri vært skrevet

Avtroppende byrådsleder Raymond Johansen (Ap) angrer på en Facebook-post han skrev i forrige uke. Den kunne oppfattes konspiratorisk, erkjenner han nå.

I innlegget, som ble slettet etter få minutter, stilte byrådslederen spørsmål ved hvordan mediene hadde dekket skandalen rundt Sindre Finnes’ aksjehandler, og hvorfor omfanget ikke ble kjent før etter valget, skriver Avisa Oslo.

– Mitt Facebook-innlegg i forrige uke, om medienes arbeid med Solberg/Finnes-saken før valget, var egnet til å oppfattes som konspiratorisk. Jeg burde aldri brukt min posisjon til å så tvil om medienes uavhengighet og samfunnsoppdrag. Det beklager jeg på det sterkeste, skriver Johansen i en Facebook-post torsdag formiddag.

Han skriver videre at innlegget ble skrevet på tur i fjellet og at det ble slettet etter få minutter.

– De få minuttene det lå ute, var minutter for mye. Det burde ikke vært skrevet. Enkelt og greit.

Mer fra Dagsavisen