Innenriks

Kvinne pågrepet etter voldshendelse i Sveio

En mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv eller en annen skarp gjenstand i Sveio i Vestland natt til lørdag. En kvinne er siktet i saken.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Hun er siktet for grov kroppsskade. Både den siktede og den skadde er i 30-årene, opplyser Sørvest politidistrikt.

Skadeomfanget er ikke kjent, men ifølge politiadvokat Erik Engløkk er det ikke noe som tyder på at mannen er livstruende skadd.

– Vi vet ikke annet enn at det fullt ut vil la seg gjøre å gjennomføre politiavhør i løpet av dagen, sier Engløkk til NTB.

Politiet fikk melding om voldshendelsen i en privatbolig i Sveio klokka 2 natt til lørdag. Ifølge Stavanger Aftenblad fant de både mannen og kvinnen på stedet da de rykket ut

Til avisa opplyser politiadvokaten at det er tatt beslag i flere gjenstander, men han ønsker ikke å si om det omfatter gjenstanden som skal ha blitt brukt til å påføre skaden.

Det er en relasjon mellom kvinnen og mannen, men politiet ønsker ikke å gå mer i detalj om dette.

Foreløpig kan de ikke si noe om bakgrunnen for hendelsen.

– Det har vi ingen konkrete teorier om, og det er naturligvis tema for den videre etterforskningen, sier politiadvokaten.

Den siktede har fått oppnevnt advokat Elisabeth Rød som forsvarer.

– Jeg har hatt en kort innledende samtale med min klient i dag. For øyeblikket kan jeg ikke si noe mer, sier hun til Haugesunds Avis.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen