Opplev Plopp på Union

På årets aller første Union Scene for barn blir det rockekonsert for de minste – med gutta i bandet Plopp.

Rockebandet PLOPP er en rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP ønsker at alle småtroll skal oppdage rock, og med humor og spilleglede klarer de å overbevise mange.

De spiller sanger om venner, sommeren, El – bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P; som for eksempel pizza, pølser yeh yeh yeh!

Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Starter klokken 12.00

PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Hiten «Sommer» er mye spilt på radio.

På www.plopp.no kan du sjekke ut bandet før du kjøper billett til lørdagens konsert på Union Scene, som starter klokka 12.00.

Anbefalt fra 3 år og oppover. Konserten avholdes på G60, men inngang vil være på hovedinngangen til Union Scene.