Nyheter

Tredje dødsfall for Vestre Viken

En tredje person er nå bekreftet død som følge av koronaviruset i Vestre Viken, etter at en person døde på Bærum sykehus søndag. På Drammen sykehus ligger det nå 13 pasienter, etter at én har blitt utskrevet siste døgn.

En pasient døde søndag på Bærum sykehus etter koronasmitte bekrefter Vestre Viken, som hverken vil si alder, kjønn eller hvilken kommune vedkommende kommer fra. Men på sine hjemmesider bekrefter Bærum kommune at vedkommende er det første dødsfallet i Bærum, og at dette er det andre koronadødsfallet på Bærum sykehus.

På sykehuset i Drammen har én person blitt skrevet ut det siste døgnet. Det opplyser Vestre Viken om i sin daglige oppdatering til mediene. Totalt er det nå 33 personer som er innlagt på sykehus i Vestre Viken.

Antallet smittede på Drammen sykehus ligger fortsatt på seks, med totalt 30 smittede i Vestre Viken etter at en ansatt innen psykisk helse og rus har fått påvist smitte det siste døgnet.

Antallet ansatte i karantene har rast ned den siste uken, og går ned også det siste døgnet. Nå er 196 ansatte i karantene, mot 232 som var i karantene i går.

LES OGSÅ: Fire nye smittede i Drammen