Nyheter

Chuck Norris vil til Mjøndalen: – Planen er at han skal komme andre halvår i år

Kampsportinstruktør Kenneth Fjeld reiser til Las Vegas for å møte Chuck Norris i neste uke.

I juli i fjor gikk kampsportinstruktør Kenneth Fjeld ut med nyheten om at Chuck Norris (79) har planer om å besøke Mjøndalen i år. Kampsportinstruktør Fjeld driver Aesir Academy i Mjøndalen og underviser i kampsportstilen Chuck Norris System, som er skapt av kampsortlegenden og skuespilleren Norris selv.

Norris har ennå ikke vist sitt ansikt i Mjøndalen, men Fjeld forteller at det trolig nærmer seg.

– Planen er at han skal komme andre halvår i år. Det er ikke spikret helt nøyaktig, men jeg reiser til Las Vegas neste uke for å møte ham, sier han til Dagsavisen Fremtiden.

Fjeld forteller at han og kona møtte Norris seinest i september i fjor, og at han da understreket at planen er å komme til Norge. Noen nøyaktig dato for når Norris er altså ikke avklart, men når det eventuelt blir avklart vil Fjeld uansett ikke gå ut med det.

– Det er klart det er mange som snakker om det. Vi får mange hevendelser, også fra folk som ikke trener hos oss som vil treffe ham, men det avfeier jeg blankt, sier Fjeld.

Kenneth Fjeld var den første i Europa som graderte seg til 5. grad i Chuck Norris System, hvor høyeste grad er 10, og han har møtt Norris ved en rekke anledninger.

Les også: – Noe av det største i livet