«Folk i Stjernen»: Aksel Andersen

Aksel (11) er en stolt Stjernen-spiller som med stor glede minnes en cupseier i Sverige og et slagskudd i krysset mot Storhamar.

Av Geir Karlsen/Stjernen Hockey

Aksel Andersen er en Stjernen-gutt som går gradene i klubben. Han spiller for Stjernens Team 2008, som kommende sesong vil være Stjernens U13-lag. Andersen er en spennende spiller – treningsvillig, ivrig etter å aksle den røde drakta på isparketten igjen, og har blant annet et godt slagskudd.

LES OGSÅ: Stjernen markerer 60 år med 60 gamle og nye helter (Demokraten+)

Han trekker fram to hendelser blant sine beste minner hittil i sin tid i Stjernen Hockey. Future Youth Cup 2019 ble avviklet i Sverige, nærmere bestemt Karlskoga og Kristinehamn. Å vinne den turneringen henger høyt for Aksel. Et slagskudd direkte i krysset mot Storhamar den samme sesongen er også noe han husker godt.

Som de fleste andre med en karriere som spiller i klubben, som jeg har snakket med, forteller også Aksel om stoltheten over å kunne spille for Stjernen. Kameratskapet i laget setter Aksel stor pris på. Han har fått gode venner som han tilbringer mye tid sammen med, både på og utenfor isen.

Andersen er en aktiv gutt ved siden av hockeyen. I tillegg til å tilbringe tid med venner og familie så er han glad i å spille fotball, sykle og hoppe på trampoline.

Artikkelen er først publisert på Stjernens egne nettsider, og gjengitt med tillatelse fra Stjernen Hockey.

Flere «Folk i Stjernen»: