FFK vant borte over Sola i siste kamp før sommerpausen

Scoringer av Joona Veteli og Tim Nilsen sørget for seier 2-1 i Rogaland.

Fredrikstad har dermed vunnet fem av sine seks siste kamper, og tar midliertidig tilbake serieledelsen.

Stjørdals/Blink kan imidlertid passere FFK igjen med seier borte over Bryne i morgen, og dermed snyte rødbuksene for sommerferie på tabelltopp.

Alle mål i 2. omgang

Den første omgangen på Sola stadion lørdag endte målløs, men noen minutter ut i andreomgangen tok gjestene ledelsen ved Joona Veteli.

Etter 58 minutter økte FFK-toppscorer Tim Nilsen til 0-2. Målet gjør at 26-åringen har åtte fulltreffere i serien denne sesongen.

Jonatan Braut Brunes reduserte for hjemmelaget etter 90 minutters spill, men flere mål ble det ikke, og FFK klarte dermed å sikre seg en viktig trepoenger på fremmed gress.

Fire ukers seriefri

Vertenes Geir Dahle Høyland og Sebastian Sørås Sebulonsen fikk se det gule kortet. For Fredrikstad fikk Mads Nielsen gult kort.

Etter lørdagens oppgjør har Fredrikstad 30 poeng, to poeng foran Stjørdals/Blink, som altså spiller søndag.

I neste runde, som ikke spilles før 11. august, tar Fredrikstad imot Byåsen på stadion.