Hvor i all Fredrikstad?

Er du godt kjent i vårt distrikt? Da har du muligheten til å vinne et gavekort fra Paa Brygge. Det hadde vel vært digg nå i denne regntunge november?

Få de beste historiene og de sterkeste meningene rett i innboksen med nyhetsbrev fra Demokraten!

Vår fotograf har tatt seg noen turer ut i høstværet og knipset bilder rundt omkring. Hver torsdag presenterer vi et bilde der du kan gjette hvor fotografen har stått da han tok det.

Bildene er ikke manipulerte, men det er brukt ulike objektiver slik at det ikke alltid er helt enkelt å kjenne seg igjen. 

Den som i løpet av uka kommer med den mest presise beskrivelsen av hvor fotografen har stått, vinner et gavekort fra Paa Brygga. Denne uken kan du vinne en lunsj for to.


Et motiv som egentlig kunne vært nesten hvor som helst i Norge, men det er altså tatt i vår kommune. Ser du hvor? Foto: Finn Rune Christiansen

Slik deltar du

Kjenner du deg igjen? Send oss svaret ditt i en e-post til demokraten@demokraten.no og merk den med «Hvor i all Fredrikstad» i emnefeltet. Vinneren og løsningen presenteres neste torsdag, og da byr det seg også en ny sjanse til å være med å gjette seg fram til et nytt sted. 

Forrige vinnersvar: Lilleborgveien mot pukkverket 

Denne er en liten nøtt, men er du lokalkjent vil du nok klare å kjenne igjen dette landskapet også.
Foto: Finn Rune Christiansen Denne var kinkig, det syns også vi i redaksjonen. Mange så at Finn Rune Christiansen hadde vært i Torsnes, men det var også en del som gjettet på at bildet var tatt i Onsøy.

Camilla Abrahamsen var superpresis ved å legge inn koordinater for hvor fotografen hadde stått i sitt svar: 

«Ukens bilde er tatt på Fv 524, Lilleborgveien 1655. Bildet er også rettet mot Pukkverket Borge. Nærmest mulig koordinater: (59.2396128, 11.0408430)»

 Gratulerer, Camilla! Du har vunnet et gavekort på en stor pizza, som du kan hente hos Paa Brygga. 

Les også: Slik ble korona starten på et karriereskifte for flyvertinne Nina (40) (+)