En iransk mann føres bort av thailandsk politi etter mistanke om at han var innblandet i bombeangrepene i Bangkok tidligere denne uken. Thailandske myndigheter har nå skjerpet sikkerheten ved flyplasser og togstasjoner i landet av frykt for økt terror.

Frykter mer terror i Thailand

Thailandske myndigheter har skjerpet sikkerheten ved landets seks internasjonale flyplasser etter en advarsel fra Israel om at terrorister kan komme til å slå til mot dem, melder thailandske medier.

Rikspolitisjef Priewpan Damapong har også gitt ordre om høyere beredskap ved togstasjoner og i lokaltrafikken i hovedstaden Bangkok, ifølge nyhetsbyrået TT. Torsdag ble sikkerheten skjerpet ved ambassader og turistområder.
Tiltakene kommer i kjølvannet av eksplosjonene i Bangkok tirsdag. Eksplosjonene skjedde dagen etter et bombeangrep mot ansatte på den israelske ambassaden i New Delhi i India, og etterforskere har uttalt at det kan være en forbindelse mellom de to angrepene blant annet fordi bombene som ble brukt i de to byene lignet hverandre.
Onsdag ble to iranske statsborgere siktet for å stått bak tirsdagens eksplosjoner i Bangkok. En tredje iraner var etterlyst, men ble pågrepet av malaysisk politi senere onsdag.
– De tre iranske mennene var snikmordere, og deres mål var israelske diplomater, deriblant ambassadøren, sa en thailandsk etterretningskilde onsdag.
Fredag opplyser thailandsk politi at de jakter på en femte iransk mistenkt.