Sport

Vålerenga tror på mer spill

Vålerenga tror på mer spill enn duellkrig borte mot Molde onsdag kveld. VIF-trener Ronny Deila vet hva mannskapet hans må gjøre for å løfte seg etter 0-2-tapet mot Kristiansund sist.

Onsdag skulle Ole Gunnar Solskjær egentlig forberedt seg til å møte Vålerenga, men for hans del ble det Barcelona i stedet.

Arvtaker Erling Moe ser på oppgaven som utfordrende.

Etter 3-0 over Stabæk fikk Molde den hjemmestarten de ønsket seg. Onsdagens kamp er framskutt på grunn av Moldes deltakelse i Europa i sommer.

Les også: «Skal VIF bli like ustabile som de har vært de siste ni åra?» (DA+)

Vålerenga har vært hjemom etter 0-2-tapet i Kristiansund og forventer et annet kampbilde enn der.

– Vi møter et mer spillende lag enn Kristiansund, og vi har analysert kampen der oppe. De scorer på sin andre sjanse i kampen, men vi må opp i intensitet i alt vi gjør, sier Ronny Deila etter å ha analysert kampen sammen med trenerteamet.

I Molde er Ohi Omoijuanfo den nye heaten etter at han scoret mot gamle lagkamerater i sin første hjemmekamp.

Les også: «Er det smart å leie ut Felix Horn Myhre, VIF?» (DA+)

Da jublet han ikke. Det vil han gjøre i kveld.

– Når man spiller spiss i Molde er det forventet at man scorer mye. Selvfølgelig jager jeg toppscorertittelen, sa Ohi til Eurosport etter sin første scoring for hjemmelaget på Aker Stadion.

– Kjernen vår er å ha god balanse i laget, uansett kampbilde. Men vi skal være aggressive i alt vi gjør, sier Erling Moe, som kan konstatere at antatt hovedrival Rosenborg allerede ligger fem poeng bak dem etter to kamper.

I fjor slo Molde VIF 5-1.

mål: Ohi Omoijuanfo mot VIF i kveld. FOTO: NTB SCANPIX

Molde-spiss Ohi Omoijuanfo. Foto: NTB scanpix

Mer fra Dagsavisen