Solskjær om potensielle overganger: – Ser etter muligheter til å forbedre oss

Ole Gunnar Solskjær utelukker ikke at Manchester United kan signere forsterkninger i sommerens overgangsvindu, men vet ikke om eller når det skjer.

Solskjær var skuffet etter Uniteds semifinaletap i europaligaen mot Sevilla og bekreftet på pressekonferansen etter kampen at klubben er på jakt etter nye spillere.

– Vi kommer til å kreve mer fra spillerne vi har, men fortsatt ser vi etter muligheter til å forbedre oss. Ligaen starter veldig kjapt, men overgangsmarkedet er åpent lenge, sa Solskjær.

Selv om den lange koronautsatte sesongen først ble avsluttet med tapet mot Sevilla søndag, er det ikke lang tid før Premier League setter i gang igjen. Allerede 12. september starter ligaen opp igjen, men overgangsvinduet varer helt til 5. oktober.

Om det kommer forsterkninger før sesongen begynner er ikke Solskjær sikker på.

– Jeg kan ikke si når eller om overganger blir gjort, men vi ser på det. Vi må være 100 prosent sikre når vi gjør overgangsavtaler.

Jadon Sancho har lenge vært ryktet til Manchester United, men Borussia Dortmund insisterer på at lynvingen blir værende hos dem også den kommende sesongen.

(©NTB)