Sport

Shala usikker til Glimt-kampen etter armskade

Vålerengas Herolind Shala ble kjørt til legevakten med smerter i armen etter å ha falt forkjært på onsdagens trening. Nå kan mandagens kamp mot tabelltoer Bodø/Glimt være i fare.

Shala, som scoret da Vålerenga tapte 1-2 mot FK Haugesund forrige runde, var uheldig og falt forkjært under en spilløvelse på Valle onsdag.

Angrepsspilleren skrek umiddelbart ut i smerte, før lagkamerater og støtteapparat kom til for å hjelpe. Etter en stund kom han seg på beina og ble hjulpet i garderoben.

– Det dreier seg trolig om en armskade. Shala er nå reist opp til legevakten, opplyser sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Dagsavisen.

Les også: Deila ber Vålerenga finne igjen spillegleden: – Den er der, svarer VIF-kapteinen (DA+)

Saken fortsetter under bildet

###

Herolind Shala vred seg i smerter på kunstgresset, men kom seg etter hvert på beina. Foto: Jørn H. Skjærpe

Dermed må Ronny Deila og co. vente på undersøkelsene av 27-åringen før de får svar på når han er spilleklar.

– Ryker Glimt-matchen?

– Helt umulig å si. Nå er ikke jeg lege, men så vidt jeg kunne se var det ikke snakk om noe brudd. Og han pekte selv på underarmen. Han hadde åpenbart vondt, men smilte og tullet litt i garderoben etterpå. Så vi får vente og se, sier sportssjefen.

VIF gjester Glimt på Aspmyra mandag. Glimt er tabelltoer med sine 39 poeng, à poeng med serieleder Molde. Vålerenga på 6.-plass har 26 poeng. VIF banket Glimt hele 6-0 da lagene møttes i serien før ferien, men Ronny Deilas mannskap har åpnet høstsesongen med fire kamper uten seier.

Les også: Reidar Sollie: «Vålerengas sjel er på tribunen, ikke på banen» (DA+)

Mer fra Dagsavisen