Juklerød med assist etter Antwerpen-innhopp

Tidligere Vålerenga-spiller Simen Juklerød bidro med målgivende pasning da Royal Antwerpen snudde til 2-1-seier i søndagens toppkamp mot tabelltreer Charleroi i belgisk fotball.

Den tidligere Vålerenga-spilleren mottok ballen i boksen, løp ned mot dødlinjen og la inn foran mål. Der sto Cristian Benavente klar og styrte inn 1-1.

Utligningen kom litt over et kvarter før slutt. Både Juklerød og Benavente entret banen som innbyttere fem minutter tidligere.

Juklerød står denne sesongen med tre scoringer og fire målgivende pasninger i den belgiske ligaen.

Dieumerci Mbokani ble matchvinner da han ordnet Royal Antwerpens 2-1-mål etter 78 minutter.

Hjemmelaget havnet under da tidligere Sandefjord- og Hønefoss-forsvarer Abdoulaye Seck satte ballen i eget nett. Det skjedde seks minutter etter pause.

Tidligere i høst toppet Royal Antwerpen tabellen, men falt av etter en svak periode. Etter 19 kamper ligger Juklerøds lag på fjerdeplass med 31 poeng. Det skiller åtte poeng opp til serieleder Brugge.