Ishockey

Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild har vært i god form denne NHL-sesongen og sikret en 4-2-seier over Seattle Kraken natt til søndag.

Wilds tre første mål var alle signert Rem Pitlick, med henholdsvis ett i første og to i andre periode. Ryan Hartman var den som leverte de målgivende pasningene til alle tre målene.

Nattens kamp ble spilt på hjemmebane i Saint Paul mot nyetablerte Seattle Kraken, som sluttet seg til NHL foran denne sesongen.

Laget fra USAs vestkyst scoret først 9 minutter ut i tredje og siste periode. Marcus Johansson satte pucken i mål da Kraken var i overtall.

Nico Sturm sørget drøye fem minutter senere for å igjen øke Wilds ledelse, mens Alex Wennberg 1 minutt før fulltid scoret Krakens andre og fastslo resultatet til 4-2.

Zuccarello kom ikke i målprotokollen i sin fjerde kamp etter koronasykdommen som nylig holdt ham ute av spill i fire kamper. Mandag gjorde han comeback etter sykdommen i kampen mot New York Islanders.

Natt til søndag fikk nær 16 minutter på isen.