Zuccarello bidro med poeng i Wild-seier

Mats Zuccarello og Minnesota Wild fortsetter å vinne. Torsdag bidro nordmannen med to målgivende i 5-2-seieren over Arizona Coyotes i NHL.

Det var Zuccarellos første målpoeng siden tilbakekomsten etter koronasykdommen som nylig holdt ham ute av fire kamper. Han var tilbake i Wild-troppen i kampen mot New York Islanders tidligere i uken, men forlot da isen uten målpoeng.

Torsdag startet han det hele da han assisterte Joel Eriksson Eks ledermål snaut fem minutter ut i 1.-periode. Zuccarello fant Jared Spurgeon som igjen sendte pucken til Eriksson Ek. Svensken fyrte av et godt plassert skudd helt oppe i bøylen.

Zuccarello var også involvert da Kirill Kaprizov scoret Wilds femte mål. Nordmannen og Kaprizov sto bak mål og sendte pucken fram og tilbake før Kaprizov fikk kjempet pucken inn ved stolpen. «Zucca» spilte snaut 19 minutter i oppgjøret og var den Wild-spilleren med tredje mest spilletid.

Marcus Foligno, Kevin Fiala og Dmitrij Kulikov scoret de øvrige målene for Wild, mens Andrew Ladd og Shayne Gostisbehere sto for Coyotes-målene.

Zuccarello står nå oppført med ni målpoeng på åtte kamper. Han har scoret tre mål og levert 6 målgivende.

Seieren var Wilds nienede for sesongen og plasserer laget på 1.-plass i sin divisjon etter 12 spilte kamper. De skal igjen i aksjon fredag mot Vegas Golden Knights.

National Hockey League (NHL) onsdag, grunnserien:

Philadelphia Flyers – Toronto Maple Leafs 0-3, Dallas Stars – Nashville Predators 2-4, Arizona Coyotes – Minnesota Wild 2-5.