Nyheter

Håper på publikumsrekord

KFUM-trener Jørgen Isnes ser fram til neste seriekamp, som kan bli en folkefest på Ekebergsletta under Norway Cup-uka.

Oslo-laget fikk en tøff start på høstsesongen med et 4–2 tap mot et sterkt Aalesund på søndag. Likevel ser KFUM-trener Jørgen Isnes framover mot neste seriekamp, mot Raufoss, som skal spilles under Norway-Cup uka på hjemmebane førstkommende søndag. Det håper han gir publikumsrekord for KFUM. Rekorden er på 1.866 tilskuere. Den ble satt under cupkampen mot Vålerenga i 2016.

– Vi håper å kunne sette publikumsrekord, så får vi se om vi klarer det. Oslo-folk burde komme opp på Ekeberg. Det har vært underholde fotball her, det er mye mål. Raufoss har vært involvert i mange kamper med mange mål. Det er mye moro på Ekeberg skjønner du, spesielt når det blir feststemning her, forteller Isnes.

Skuffende resultat

Under søndagens kamp mot Aalesund red Oslo-laget av stormen til pause, men gjestene ble litt for sterke for et Kåffa som raknet helt i de aller siste minuttene.

– I den perioden hvor vi skal forsvare oss enda bedre, kaste oss inn i enda større grad, markere enda bedre, være enda mer aggressive, blir det noe passivt og de kommer for lett til. Jeg er fryktelig skuffa over hvordan vi fremstår de siste 10 minuttene, sier Isnes til Dagsavisen.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Skadet

Tobias Collett ble skadet rett før pause og hentet av ambulanse etter å ha pådratt seg en kraftig hjernerystelse. Isnes bekrefter at forsvarsspilleren blir ute i en ukes tid.

Mer fra Dagsavisen