Nyheter

Grorud med storseier

(Grorud - Holmen 6-0). Grorud er i høy grad med i opprykkskampen til 1. divisjon. Dramaet kan avgjøres på målforskjell, og da ligger de godt an etter 6-0 over nedrykksklare Holmen søndag.

– For fire uker siden lå vi syv poeng bak serieleder KFUM, ingen av oss hadde troa på opprykk. Men, så tapte "Kåffa" mot VIF2, og etter det har vi gjort vår del av jobben, samtidig som KFUM også har tapt mot Skeid. Vips, så var vi med i opprykksdramaet, sa Groruds kaptein Morten-Andrè Slorby til Dagsavisen rett etter kampslutt søndag i 15-tida.

Akkurat der og da var Slorby og hans Grorud serieledere. Med 2-1 over Tromsdalen i toppkampen senere på ettermiddagen inntok KFUM igjen tabelltoppen, tre poeng foran Grorud.

Grorud vet utmerket godt at det hele kan avgjøres på målforskjell når 26. og siste serierunde avvikles om to uker. Derfor pøste de på med alt de hadde, hele veien inn.

LES OGSÅ: KFUM et langt steg mot opprykk

Kom etter hvilen

Nedrykksklare Holmen bet godt fra seg før pause, og Grorud hadde kun 1-0 til hvilen, etter pen scoring av Fisnik Kastrati da 24 minutter var spilt.

– Vi snakket ikke om målforskjellen før kampen, og egentlig ikke under kampen heller, men det er klart vi vet hva som foregår, så vi kjørte på for å få èn til og èn til, fortsetter kaptein Slorby.

2-0 kom to minutter inn i 2. omgang, ved Christer Jensen. Nervene for å få en baklengs forsvant, fokuset var på bedre målforskjell.

3-0 til Grorud kom etter 69 minutter, ved Mesut Can.

Trener Teigen mante spillerne til ytterligere offensiv satsning, og i de ti siste minuttene tok Faysal Mohamed Ahmed dirigentrollen, og styrte det offensive spiller på overbevisende vis.

Grorud nettet tre ganger de siste åtte minuttene, den siste kom ved nettopp Faysal.

LES OGSÅ: Lyn ber VIF om hjelp

Skeid i neste kamp

Grorud ligger nå på andreplass, tre poeng bak KFUM, men med seks mål bedre målforskjell.

– Vi kan kun gjøre vår del av jobben, og så får vi bare se hva som skjer i de andre kampene. Skeid har plukket mange poeng etter at Stig Mathisen overtok treneransvaret, så Skeid blir en tøff nøtt allerede neste helg, avslutter Groruds kaptein.

Grorud møter Stabæk 2 borte i siste serierunde den 24. oktober.
For deg med ♥ for Oslo: Sjekk våre nye Oslo-sider her!

Mer fra Dagsavisen