Fotball

Messi berget poeng for Inter Miami på overtid

Inter Miami så ut til å gå på et bortetap for LA Galaxy, men på overtid dukket Lionel Messi opp og berget poeng for gjestene fra Florida.

Argentineren pirket ballen i mål i det 92. minuttet etter et strålende innlegg fra Jordi Alba. Scoringen er Messis første for sesongen, som ble sparket i gang forrige uke.

Messi og Alba var ikke de eneste eks-Barcelona-spillerne på banen. Unggutten Ricki Puig og den uruguayanske veteranen Martín Cáceres var begge i startoppstillingen for vertene fra Los Angeles. Hos Inter Miami startet Luis Suárez og Sergio Busquets sammen med nevnte Messi og Alba.

Puig, som tar fatt på sin tredje sesong i MLS etter overgangen fra Barcelona i 2022, hadde muligheten til å sende de hvitkledde i ledelsen etter bare 13 minutter da vertene fikk straffe. Inter Miami-keeper Drake Callender slang seg imidlertid riktig vei og reddet spanjolens straffespark.

15 minutter før slutt fikk serbiske Dejan Joveljic stå helt alene på blank kasse og bredside inn åpningsmålet. 24-åringen så ut til å bli matchvinner før Messi satte inn utligningen på overtid.

Inter Miami tar seg dermed opp til tabelltopp i MLS, men med en kamp mer spilt enn nesten samtlige lag.

Mer fra Dagsavisen